Έναν χρόνο μετά. (vid) Η έγκυος στο μαιευτήριο της Μαριούπολης εκθέτει τα ψέματα των ΜΜΕ

News TOP VIDEOS ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

«Έγκυος κυρία από τη Μαριούπολη» η Marianna Vyshemirskaya εξέθεσε τα δυτικά ψέματα των μέσων ενημέρωσης ένα χρόνο αργότερα. Η φωτογραφία του ματωμένου προσώπου της προκάλεσε σοκ σε όλο τον κόσμο. Ο δυτικός Τύπος υποστήριξε ότι το μαιευτήριο φέρεται να βομβαρδίστηκε από ρωσσικά αεροσκάφη.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τι λες τώρα !!! Εμείς περιμέναμε να πάει ο Μητσοτάκης να εγκαινιάσει το μαιευτήριο !!! Τον Μάρτιο του 2022, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωνε: «Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και δη στην Μαριούπολη, που έχει καταστεί σύμβολο αντίστασης. Γνωρίζετε το έντονο ενδιαφέρον μας, καθώς εκεί διαβιούν περισσότεροι από 100.000 Ουκρανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής. Η Ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει μετά το τέλος των εχθροπραξιών την ανακατασκευή του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, που βομβαρδίστηκε, ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης».

Ναι, βεβαίως το μαιευτήριο βομβαρδίστηκε, αλλά από τους Ουκρανούς, όπως αποδείχθηκε. Όσο για την ανακατασκευή, την έχουν αναλάβει οι απελευθερωτές της Μαριούπολης !! Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να στείλει ούτε ένα ευρώ, στη ρωσσική πλέον Μαριούπολη, αφού διεξάγει πόλεμο (αυτός και η φάρα του) εναντίον της Ρωσσίας !!

……………………………………………………………………………………………………