Σε λίστα καταζητούμενων οι δικαστές του ΔΠΔ που εξέδωσαν το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν ;;

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αστυνομία στο κτίριο του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου του ΟΗΕ στη Χάγη - RIA Novosti, 1920, 05/11/2023
Η Ερευνητική Επιτροπή θα βάλει σε λίστα καταζητούμενων τους δικαστές του ΔΠΔ που εξέδωσαν το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν

Bastrykin: Η Ερευνητική Επιτροπή θα βάλει στη λίστα καταζητούμενων τον πρόεδρο και τους δικαστές του ΔΠΔ που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Πούτιν

Η Ερευνητική Επιτροπή θα βάλει σύντομα στη λίστα καταζητούμενων τους δικαστές του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου που εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης του Βλαντιμίρ Πούτιν, δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν.
“Η Ερευνητική Επιτροπή άνοιξε πολύ γρήγορα μια ποινική υπόθεση εναντίον του προέδρου και τριών δικαστών (ICC. – Ed.), οι οποίοι επηρέασαν ενεργά την έκδοση αυτής της απόφασης. Σύντομα θα τον βάλουμε στη λίστα καταζητούμενων”, είπε στο το Διεθνές Νομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.
.
Το προδικαστικό τμήμα του ΔΠΔ , του οποίου η δικαιοδοσία δεν αναγνωρίζει η Ρωσία, εξέδωσε στις 17 Μαρτίου ένταλμα «σύλληψης» του αρχηγού του κράτους Βλαντιμίρ Πούτιν και της διαμεσολαβήτριας των παιδιών Μαρία Λβόβα-Μπέλοβα . Το δικαστήριο κατηγορεί τη ρωσική πλευρά, μεταξύ άλλων, για φερόμενη απέλαση παιδιών που οι αρχές έσωσαν από τον ουκρανικό βομβαρδισμό και μετέφεραν από τη ζώνη μάχης σε ασφαλείς περιοχές.
.
Λίγες μέρες αργότερα, το Ηνωμένο Βασίλειο άνοιξε ποινική υπόθεση εναντίον των δικαστών του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου Tomoko Akane, Rosario Salvatore Aytala, Sergio Gerardo Ugalde Godinez και του εισαγγελέα Karim Ahmad Khan. Οι τρεις πρώτοι κατηγορήθηκαν για εσκεμμένη παράνομη κράτηση και προετοιμασία επίθεσης σε εκπρόσωπο ξένου κράτους και ο εισαγγελέας κατηγορήθηκε για ποινική ευθύνη εν γνώσει του αθώου, σε συνδυασμό με την παράνομη κατηγορία ατόμου για διάπραξη τάφου ή ιδιαίτερα σοβαρό έγκλημα.
.
Σύμφωνα με τον γραμματέα Τύπου του Ρώσου ηγέτη Ντμίτρι Πεσκόφ , η έγερση του θέματος του ΔΠΔ για τη «σύλληψη» του προέδρου είναι απαράδεκτη, η Μόσχα δεν αναγνωρίζει τη δικαιοδοσία του και οι όποιες αποφάσεις του είναι άκυρες από την άποψη. του νόμου. Ο αντιπρόεδρος του Συμβουλίου Ασφαλείας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, με τη σειρά του, σημείωσε ότι η έκδοση εντάλματος για τη «σύλληψη» του Πούτιν δημιουργεί τεράστιο αρνητικό δυναμικό και μπορεί επίσης να έχει συνέπειες με τη μορφή απάντησης από τη Ρωσία.
Το RIA Novosti είναι ο γενικός συνεργάτης πληροφοριών του XI Διεθνούς Νομικού Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης.

……………………………

Σχετικά για ΔΠΔ

Το ΔΠΔ (μη αναγνωρισμένο από τη Ρωσσία), εξέδωσε εντάλματα «σύλληψης» των Πούτιν και Λβόβα-Μπέλοβα

Μεντβέντεφ: Το ένταλμα του ΔΠΔ για τη σύλληψη του Πούτιν θα είναι χρήσιμο στην τουαλέτα

Το άνομο μόρφωμα ψεύδο-ΔΠΔ που στήθηκε για να “δικάσει” τον Μιλόσεβιτς, θέλει να “δικάσει” και τον Πούτιν !!

Ο Γιάκοβ Κέντμι προς το ΔΠΔ για το “ένταλμα” κατά Πούτιν: «Ακούστε, ζώα! Πρέπει τα παιδιά να μείνουν στην εμπόλεμη ζώνη;» !!

Σφαλιάρα από τη Νότια Αφρική στο άνομο μόρφωμα “Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο” !! Έτοιμη να αποσυρθεί !!

Οι Φιλιππίνες διακόπτουν κάθε επαφή με το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο !!

Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και Ισραήλ…δεν έχουν τον “θεό” τους

…………………………………………………………………………………………………………..