9 Μαΐου 2023 Η νίκη του ευρωπαϊκού φασισμού.

ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ Η ΓΩΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΣΑΜΙΟΥ

Γράφει ο Νίκος Σάμιος , και όλους τους φασίστες με την σχετική ελευθερία του διαδικτύου «Άμα ζήσω, θα τους γ@μήσω. Άμα πεθάνω, θα μου κλάσουν τον π@ύτσο!», ακριβώς όπως είπε και ο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

 

Η νίκη του φασισμού: Κυρώσεις κατά της Ρωσσικής Σημαίας, και απαγόρευση προβολής των γραμμάτων Ζ και V .

Σήμερα απαγορεύτηκε στην Γερμανία, στο Βερολίνο η Ρωσσική Σημαία, όπως είχαν απαγορεύσει και την είσοδο (με πρόσχημα της κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσσίας) στην Ευρώπη των φιλειρηνικών Λύκων της Νύχτας της Ρωσσίας και ακόμα και η επίσκεψη (Ρώσσων)  στο

Ζάξενχαουζεν

Πριν από την έναρξη του Πολέμου στο Ζάξενχαουζεν εγκλείονται κυρίως Γερμανοί κομμουνιστές και μερικοί Εβραίοι. Το Νοέμβριο του 1938, ύστερα από τη Νύχτα των Κρυστάλλων μεταφέρθηκαν εκεί περίπου 1.800 Εβραίοι, από τους οποίους περίπου 450 δολοφονήθηκαν μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Το 1939 έγιναν στη χώρα χιλιάδες συλλήψεις κομμουνιστών, σοσιαλδημοκρατών και συνδικαλιστών. Περίπου 5.000 από αυτούς στάλθηκαν στο Ζάξενχαουζεν, μαζί με 900 Εβραίους. Το Στρατόπεδο είχε 8.384 κρατουμένους το Σεπτέμβρη του ’39, οι οποίοι αυξήθηκαν σε 11.311 το Νοέμβριο. Λόγω αυτής της πληθυσμιακής έκρηξης και των ανεπαρκών εγκαταστάσεων, ξέσπασε η πρώτη επιδημία τύφου. Οι SS αρνήθηκαν να παράσχουν ιατρική βοήθεια στους κρατουμένους, εκατοντάδες από τους οποίους πέθαναν κατά το χρονικό διάστημα που ακολούθησε. Τα πτώματα αρχικά μεταφέρονταν στο Βερολίνο προς αποτέφρωση, αλλά η αύξησή τους επέβαλε την κατασκευή κρεματορίου: Αυτό ολοκληρώθηκε τον Απρίλιο του 1940. Ενώ το 1939 αναφέρθηκαν περισσότεροι από 900 θάνατοι, το 1940 ο αριθμός αυτός ανέβηκε στους 4.000. Το κρεματόριο ονομάστηκε “”Station Z” (σταθμός Ζ), χάρη σε ένα “λογοπαίγνιο” των Ναζί. Εφόσον η πύλη έφερε το γράμμα “Α” (η αρχή), το κρεματόριο έπρεπε να φέρει το γράμμα “Ζ” (το τέλος).

Κυρώσεις: Εάν η ρωσσική σαλάτα υποστεί και αυτή κυρώσεις από την ΕΕ είναι προς στιγμήν άγνωστο…