Ουκρανικό χτύπημα με drones στο Κρεμλίνο !! Στόχος η κατοικία του Πούτιν !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογραφία: duma.gov.ru

Το Κίεβο εξαπέλυσε πλήγμα στο Κρεμλίνο: drones στόχευαν την κατοικία του Πούτιν

Το Κίεβο προσπάθησε να χτυπήσει το Κρεμλίνο με drones, η επίθεση αποκρούστηκε με επιτυχία. Αυτό δήλωσε σήμερα, 3 Μαΐου, η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.

«Απόψε, το καθεστώς του Κιέβου επιχείρησε να χτυπήσει με μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα την κατοικία του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Κρεμλίνο». – δήλωσε στο Κρεμλίνο, αναφέροντας ότι «δύο μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα στόχευσαν το Κρεμλίνο».

«Ως αποτέλεσμα έγκαιρων ενεργειών που έγιναν από τον στρατό και τις ειδικές υπηρεσίες με τη χρήση συστημάτων πολέμου ραντάρ, τα οχήματα τέθηκαν εκτός μάχης. Ως αποτέλεσμα της πτώσης τους και της διασποράς θραυσμάτων στο έδαφος του Κρεμλίνου, δεν υπήρξαν θύματα ή υλικές ζημιές». – λέει το μήνυμα.

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν τραυματίστηκε και συνεχίζει να εργάζεται κανονικά μετά την επίθεση στο Κίεβο.

«Ως αποτέλεσμα της τρομοκρατικής ενέργειας, ο Πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν τραυματίστηκε. Το πρόγραμμα των εργασιών του δεν έχει αλλάξει, συνεχίζει κανονικά». – τόνισε στο Κρεμλίνο.

Η Μόσχα θεωρεί την απόπειρα επίθεσης από το καθεστώς του Κιέβου ως προγραμματισμένη τρομοκρατική ενέργεια και απόπειρα κατά της ζωής του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας την παραμονή της Ημέρας της Νίκης.

«Θεωρούμε αυτές τις ενέργειες ως προγραμματισμένη τρομοκρατική ενέργεια και απόπειρα κατά της ζωής του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε την παραμονή της Ημέρας της Νίκης, της παρέλασης της 9ης Μαΐου, στην οποία έχει προγραμματιστεί η παρουσία ξένων προσκεκλημένων». λέει το Κρεμλίνο.

Η υπηρεσία Τύπου του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας σημείωσε ότι «η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει σε απόπειρα χτυπήματος στο Κρεμλίνο, όπου και όποτε κρίνει σκόπιμο».

Σύμφωνα με το τηλεγραφικό κανάλι Mash, η επίθεση με drone σημειώθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα.

Πηγή

……………………..

…………

………………………………………………………………..