Εις οιωνός άριστος !! Κόραξ γκρεμίζει την σημαία του Ισραήλ (vid) !! Μήνυμα του Θεού Απόλλωνα στην ανθρωπότητα;;

News TOP VIDEOS ΑΛΦΕΙΟΡΡΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σημεία των καιρών !!! Αυτό δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ πριν !!

Ο κόραξ, το ιερό πουλί του Θεού Απόλλωνα, για πρώτη φορά στην καταγεγραμμένη ιστορία της ανθρωπότητας, ξηλώνει από τον ιστό και γκρεμίζει την σημαία του Ισραήλ !! Τέτοια πράξη με τράβηγμα της σημαίας και γκρέμισμά της, χρειάζεται νόηση !!!

Διαβάζουμε στην Μυθιστορία των Ελλήνων : [ Η Κορωνίς ήταν η μητέρα του θεού της Ιατρικής, του Ασκληπιού, τον οποίο γέννησε με τον Απόλλωνα… Ο Πίνδαρος αναφέρει ότι ο Ασκληπιός δεν ήταν καν γιος της Κορωνίδας, αλλά της Αρσινόης, και τον παρέλαβε η Κορωνίς όταν αυτός ήταν νήπιο. Επειδή η Κορωνίς φοβήθηκε ότι θα την άφηνε ο Απόλλωνας, δημιούργησε ερωτικό δεσμό και με τον `Ισχυ, γιο του Ελάτου. Μόλις το έμαθε αυτό ο Απόλλων, είτε από τις μαντικές του ικανότητες, είτε επειδή του το είπε το ιερό πτηνό του, ο κόρακας, τόξευσε την Κορωνίδα με τα βέλη της Αφροδίτης. Μάλιστα, σύμφωνα με τον μύθο, όταν ο κόρακας ανέφερε στο αφεντικό του τα δυσάρεστα νέα, ο Απόλλωνας άλλαξε το χρώμα του από ασημένιο ή λευκό, που υποτίθεται ότι ήταν μέχρι τότε, σε μαύρο (Οβίδιος, Μεταμορφώσεις)… ]

[ Ο Απολλόδωρος αναφέρει : … Μερικοί ισχυρίζονται ότι ο Ασκληπιός δεν ήταν γιός της Αρσινόης του Λευκίππου, αλλά της Κορωνίδος, της κόρης του Φλεγύου από την Θεσσαλία. Λένε ότι ο Απόλλων την ερωτεύτηκε και ότι αμέσως ενώθηκε μαζί της.
Η Κορωνίς, ωστόσο, παντρεύτηκε τον Ίσχην, τον αδελφό του Καινέως, αγνοώντας τις αντιρρήσεις του πατέρα της. Όταν ένας κόραξ πήγε αυτήν την είδηση στον Απόλλωνα, ο Θεός τον καταράστηκε και τον έκανε μαύρο από άσπρο που ήταν πριν… ]

Αυτό το γεγονός, του γκρεμίσματος της ισραηλινής σημαίας από τον κόρακα, είναι ο καλύτερος οιωνός μετά από χιλιάδες χρόνια και στέλνει μήνυμα σε όλους τους ανθρώπους !! Μην το προσπερνάτε επ’ ουδενί !!

Εις οιωνός άριστος !!

Πηγή βίντεο

………………………………………………………………………………………………………