Ο πραγματικός Μητσοτάκης: Πώς ένα βίντεο 5:47 κουρελιάζει το επικοινωνιακό κατασκεύασμα 7 ετών (Δείτε βίντεο)
ΑΛΦΕΙΟΣ : Τα εξ αμάξης σέρνει στον Μωϋσή Μητσοτάκη ο δημοσιογράφος Γιώργος Λακόπουλος στο ieidiseis !!
Πιο πολλά και με ευπρέπεια όμως, του έσουρε ο πρόεδρος του Σωματείου εργαζομένων των Λιπασμάτων Καβάλας Νίκος Βογιατζίδης, όπως θα δείτε σε ένα από τα δύο βίντεο !! Στο άλλο τρώει το γιουχάϊσμα της αρκούδας από πολίτες της Καβάλας !!
[ … Αυτό που αποτυπώθηκε στο φιλμ των 5 λεπτών και 47 δευτερολέπτων στην Καβάλα στη συζήτηση του απερχόμενου Πρωθυπουργού με τον πρόεδρο του Σωματείου των Λιπασμάτων Καβάλας Νίκο Βογιατζίδη , έδειξε καθαρά ποιος είναι ο πραγματικός Κυριάκος Μητσοτάκης.
-Ενας άβουλος άνθρωπος που δεν μπορεί να σεβαστεί τα προβλήματα των εργαζομένων και δεν έχει καν τη συναισθηματική νοημοσύνη να δείξει κατανόηση που χάνουν τη δουλειά τους.
-Ενας αδίστακτος πολιτικός που δίνει υποσχέσεις χωρίς να τις κρατάει, αλλά συνεχίζει να εμπαίζει τους εξαπατηθέντες, μπροστά στα μάτια τους.
-Ενας αποτυχημένος Πρωθυπουργός, που δεν ζητάει καν από τον υπουργού-που παρακολουθούσε- εξηγήσεις για τον εμπαιγμό των οικογενειών που έμειναν στο δρόμο- χάριν ενός επιχειρηματία.
-Ενας αλαζονικός εξουσιαστής που όταν βρίσκεται απέναντι σε ένα πολίτη, κονταίνει και χάνει τα πλουμιστά φτερά που τον κάνουν να εμφανίζεται σαν πολιτικό παγώνι …] Διαβάστε περισσότερα στο άρθρο.
…..
…
……………………………………………………………………………………………………….