Είσοδος Πολωνικού στρατού στην Ουκρανία, αν ηττηθεί ο Ουκρανικός στρατός – άποψη ειδικού

News ΑΡΘΡΑ

Εικονογράφηση: pravda.ru

Οι Πολωνικές Ένοπλες Δυνάμεις ενδέχεται να εισέλθουν στο έδαφος της Ουκρανίας μετά την ήττα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας – ειδικός

Πρόσφατα, υπήρξε μια ενεργή συζήτηση για την επερχόμενη επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Όσον αφορά τη σκοπιμότητά του , σε συνέντευξή του στην Pravda.Ru, μέλος του συμβουλίου εμπειρογνωμόνων του οργανισμού “Officers of Russia”, αναπληρωτής καθηγητής του τμήματος πολιτικής ανάλυσης και κοινωνικο-ψυχολογικών διαδικασιών του Ρωσικού Οικονομικού Πανεπιστημίου. G. V. Plekhanov Alexander Perendzhiev.

Είπε ότι η Ρωσία είναι πλήρως προετοιμασμένη για την εχθρική επίθεση. Έχει πλεονέκτημα στον αέρα, ειδικά στους πυραύλους. Επίσης, οι Ένοπλες Δυνάμεις της RF δημιούργησαν ένα πολυεπίπεδο επιθετικό σύστημα. Επιπλέον, η επίθεση των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας είναι επωφελής για τη Ρωσία.

 

«Αντί να επιτεθεί σε αυτές τις οχυρωμένες ομάδες που έχει τώρα η Ουκρανία, είναι ωφέλιμο για τη Ρωσία να στραφεί σε σκόπιμη άμυνα, όπως ήταν, για παράδειγμα, κατά την ίδια Μάχη του Κουρσκ. Όταν ξεκινήσει η επίθεση, η Ρωσία μπορεί να πραγματοποιήσει ισχυρούς πυραύλους, πυροβολικούς και βομβαρδισμούς με αεροβόμβες κατά την ανάπτυξη σχηματισμών μάχης και θα αποδειχθεί ότι η επίθεση, ακόμα κι αν προχωρήσει, θα εξασθενήσει». — είπε ο Περέντζιεφ.

Κατά τη γνώμη του, η ήττα των εχθρικών στρατευμάτων είναι αναπόφευκτη. Ο εμπειρογνώμονας παραδέχτηκε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δεν θα είχαν τίποτα να αμυνθούν, κάτι που θα οδηγούσε στην είσοδο πολωνικών στρατευμάτων για να αντικαταστήσουν τον ουκρανικό στρατό, αφού το Κίεβο δεν θα είχε τίποτα να συγκρατήσει τις ρωσικές δυνάμεις.

Ο εμπειρογνώμονας τόνισε ότι στη θέση του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, θα είχε πάρει απόφαση να μην επιτεθεί, αλλά να δημιουργήσει μια πολυεπίπεδη άμυνα.

Πηγή

…………………………

Χάρτης με “Ουκρανική Αυτόνομη Περιφέρεια της Πολωνίας”. Εικονογράφηση: dziennik-polityczny.com

Σχετικά … για τα σχέδια της Πολωνίας για την Ουκρανία

…………………………………………………………………………………………………………