Μια λάμψη στο Κίεβο (vid) ! Δορυφόρος της NASA είπαν οι Ουκρανοί. ‘Οχι δεν είναι είπε η NASA.

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Και ο Andriy Yermak άρπαξε την ευκαιρία: λειτούργησε η αεράμυνα, έγραψε στο κανάλι του Telegram, αλλά το διέγραψε αμέσως !!
Μια φωτεινή λάμψη στον ουρανό πάνω από το Κίεβο
ΑΛΦΕΙΟΣ : Ένα βίντεο με μια φωτεινή λάμψη που εμφανίστηκε πάνω από το Κίεβο, προκάλεσε διαφωνίες μεταξύ των Ουκρανών και… της NASA !! Έπεσε δορυφόρος, είπαν οι Ουκρανοί, με τη NASA να διαψεύδει: ‘Οχι δεν έπεσε !!
Αλλά η πλάκα είναι που πετάχτηκε σαν πορδή ο επικεφαλής του γραφείου του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Andriy Yermak και έγραψε ότι λειτούργησε η ουκρανική αεράμυνα !! 😆 Τρέμε Πούτιν !! 😀 Οι Ουκρανοί ρίχνουν δορυφόρους και μετεωρίτες 😀 😆 … Αμέσως μετά, φαίνεται ότι κάποιοι τον προσγείωσαν τον άμοιρο τον Yermak και το μάζεψε 😆 
……………………
Το τηλεγραφικό κανάλι Sputnik Near Abroad δημοσίευσε ένα βίντεο με μια φωτεινή λάμψη στον ουρανό πάνω από το Κίεβο.
.
Το απόγευμα της Τετάρτης, τα ουκρανικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν εκρήξεις και ξέσπασμα στην ουκρανική πρωτεύουσα.
.
Ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της πόλης του Κιέβου, Σεργκέι Πόπκο, χαρακτήρισε το περιστατικό «το αποτέλεσμα της πτώσης ενός διαστημικού δορυφόρου της NASA στη Γη».
.
Η αμερικανική διαστημική υπηρεσία διέψευσε αυτές τις πληροφορίες σε σχόλιο στο RIA Novosti.
Με τη σειρά του, ο επικεφαλής του γραφείου του Βλαντιμίρ Ζελένσκι, Andriy Yermak, δήλωσε στο κανάλι του Telegram ότι το μυστηριώδες ξέσπασμα στο Κίεβο ήταν αποτέλεσμα της ουκρανικής αεράμυνας, αλλά σύντομα διέγραψε το μήνυμα.
Ο Yuriy Ignat, σύμβουλος της διοίκησης της Πολεμικής Αεροπορίας των ουκρανικών στρατευμάτων, πρότεινε ότι ένας δορυφόρος ή ένας μετεωρίτης έπεσε πάνω από το Κίεβο, προσθέτοντας ότι «οι πληροφορίες διευκρινίζονται».

……………………………………………………………………………………………………….