Ο Πούτιν στην πρώτη γραμμή του μετώπου !! (vid) Σε Χερσώνα και Λουχάνσκ στα γραφεία των ομάδων Dnepr και Vostok !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο Πούτιν επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία των ομάδων Dnepr και Vostok στη ζώνη ειδικής επιχείρησης

Ο Πούτιν επισκέφθηκε το αρχηγείο της ομάδας Dnepr και το αρχηγείο της Εθνικής Φρουράς Vostok στη ζώνη NVO

Όπως μεταδίδει το RIA Novosti, ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το αρχηγείο της ομάδας στρατευμάτων Dnepr στην κατεύθυνση Kherson και το αρχηγείο της ομάδας Vostok της Εθνικής Φρουράς στο LPR, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του αρχηγού του κράτους.
.
.
«Ο Βλαντιμίρ Πούτιν στο αρχηγείο της ομάδας στρατευμάτων Dnepr στην περιοχή Kherson άκουσε αναφορές από τον διοικητή των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, συνταγματάρχη Mikhail Teplinsky, τον διοικητή της ομάδας στρατευμάτων Dnepr, τον συνταγματάρχη Oleg Makarevich και άλλους στρατιωτικούς ηγέτες. είπε το Κρεμλίνο.
.
Στη συνάντηση, ο Ρώσσος πρόεδρος ζήτησε από τον στρατό να εκφράσει τη γνώμη του για την κατάσταση στις κατευθύνσεις Kherson και Zaporozhye και να ανταλλάξει πληροφορίες.
“Δεν θέλω να σας αποσπάσω από τα άμεσα καθήκοντά σας που σχετίζονται με τη διοίκηση και τον έλεγχο, επομένως εργαζόμαστε εδώ με επιχειρηματικό τρόπο, εν συντομία, αλλά συγκεκριμένα. Είναι σημαντικό για μένα να ακούσω τη γνώμη σας για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση, να σας ακούσω, να ανταλλάξουμε πληροφορίες», είπε ο Πούτιν.
.
Επιπλέον, ο αρχηγός του κράτους ζήτησε από τον διοικητή των Αερομεταφερόμενων Δυνάμεων, Μιχαήλ Τεπλίνσκι, να εκφράσει τις απόψεις του για την κατάσταση στο μέτωπο.
«Γνωρίζω ότι εκ μέρους του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου και του Υπουργού Άμυνας, αυτός (ο Teplinskiy. – Ed.) ήταν στην πρώτη γραμμή για αρκετό καιρό, έκανε μια πολύ λεπτομερή αναφορά, το Υπουργείο Άμυνας και η Το Γενικό Επιτελείο το εκτίμησε ιδιαίτερα», είπε ο Πούτιν.
.
Ο αρχηγός του ρωσσικού κράτους επισκέφθηκε επίσης το αρχηγείο της Εθνικής Φρουράς «Βοστόκ» στη Λαϊκή Δημοκρατία του Λουγκάνσκ. Εκεί άκουσε αναφορές από τον στρατηγό Αλεξάντερ Λάπιν και άλλους υψηλόβαθμους αξιωματικούς για την κατάσταση προς αυτή την κατεύθυνση.
.
Και στα δύο αρχηγεία, ο Πούτιν συνεχάρη τους στρατιώτες για τις διακοπές του Πάσχα και τους δώρισε αντίγραφα των εικόνων. Δίνοντας την εικόνα στα κεντρικά γραφεία του Dnepr, ο πρόεδρος της Ρωσσίας σημείωσε ότι η εικόνα ανήκε σε «έναν από τους πιο επιτυχημένους υπουργούς Άμυνας της Ρωσσικής Αυτοκρατορίας».
Ο αρχηγός του κράτους πέταξε στο αρχηγείο της ομάδας στρατευμάτων Dnepr με ελικόπτερο και στη συνέχεια έφτασε στο διοικητήριο με αυτοκίνητο. Ο πρόεδρος μετακόμισε επίσης με ελικόπτερο στα κεντρικά γραφεία του ομίλου Vostok.
.
Στα μέσα Μαρτίου, ο Πούτιν πραγματοποίησε συνάντηση στο διοικητήριο της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης στο Ροστόφ-ον-Ντον, αφού άκουσε εκθέσεις του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων Valery Gerasimov και ορισμένων στρατιωτικών ηγετών .
Πριν από αυτό, ο πρόεδρος επισκέφθηκε τη Μαριούπολη. Εκεί μίλησε με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Marat Khusnullin, ο οποίος μίλησε για την πρόοδο στην κατασκευή και την αποκατάσταση της πόλης και των περιχώρων της. Ο αρχηγός του κράτους συναντήθηκε επίσης με κατοίκους της πόλης.

…………………………………………………………………………………………..