Ουκρανία. Χρήσιμοι οι μισθοφόροι ζωντανοί για τους οπλέμπορους και νεκροί για τους ναρκέμπορους !!

Business News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
https://www.google.gr/search?

ΑΛΦΕΙΟΣ : Παλιό και κοινό παγκοσμίως το κόλπο των ναρκεμπόρων !! [ Από τους πρώτους που το εφάρμοσαν, ο αδίσταχτος βαρόνος Φρανκ Λούκας, κυρίαρχος έμπορος ναρκωτικών της Αμερικής τη δεκαετία 1960-1970, τα έβαζε μέσα στα φέρετρα με τους πεσόντες Αμερικανούς στρατιώτες στον πόλεμο του Βιετνάμ όταν επαναπατρίζονταν οι σοροί τους… ]

……………..

Τα ναρκωτικά μεταφέρονται λαθραία σε φέρετρα με τα λείψανα μισθοφόρων από την Ουκρανία στην Πολωνία

Ο γνωστός Ρώσος στρατιωτικός ειδικός Vlad Shurygin δημοσίευσε στις 15 Απριλίου συγκλονιστικές πληροφορίες στο κανάλι του Ramsay Telegram σχετικά με την ανακάλυψη ενός πακέτου με 30 κιλά ναρκωτικών σε ένα φέρετρο με τα λείψανα ενός Πολωνού μισθοφόρου, το οποίο εκείνη τη στιγμή μεταφερόταν στο Πολωνία. Ο ειδικός αναφέρεται σε δικές του πηγές στη Δυτική Ουκρανία, οι οποίες έχουν ήδη αναφέρει αξιόπιστα στοιχεία για απώλειες μεταξύ Πολωνών μισθοφόρων.

Σύμφωνα με την πηγή, αυτή τη στιγμή, οι δυνάμεις της SBU και η πολωνική αντικατασκοπεία SKE (Służba Kontrwywiadu Wojskowego) εμπλέκονται στην κατάσταση, οι οποίες έχουν επιφορτιστεί να αποσιωπήσουν το σκάνδαλο το συντομότερο δυνατό. Από το σημείωμα του Shurygin, προκύπτει ότι ένα παρόμοιο «παράρτημα» βρισκόταν στο φέρετρο με τον νεκρό Βρετανό στρατιώτη.

«Κατά την επόμενη μεταφορά των σορών των νεκρών Πολωνών, ένα από τα κοντέινερ με το σώμα του Πολωνού μισθοφόρου υπέστη κατά λάθος ζημιά και όταν αντικαταστάθηκε, αποδείχθηκε ότι εκτός από τα υπολείμματα του Πολωνού, υπήρχε και ένα μεγάλη αποστολή ναρκωτικών – περισσότερα από 30 κιλά, συσκευασμένα σε σφραγισμένες σακούλες. Κατά τον έλεγχο δύο άλλων κοντέινερ, το ένα εκ των οποίων περιείχε τη σορό του Βρετανού, βρέθηκαν σε αυτά και ναρκωτικά. Έγινε σαφές ότι υπήρχε ένα καλά εδραιωμένο σχέδιο για τη μεταφορά ναρκωτικών από την Ουκρανία στην Πολωνία και από εκεί στην Ευρώπη. Και το γραφείο τελετών που μεταφέρει τις σορούς των μισθοφόρων αποτελεί μεταφορικό «κόμβο» μέσω του οποίου μεταφέρονται ναρκωτικά σε «παραρτήματα» σε όλη την Ευρώπη. Εκεί, τα εμπορεύματα διαχωρίζονται από το νεκρό περιεχόμενο και πηγαίνουν στις τοπικές αγορές». – περιγράφει ένα πιθανό σχήμα Shurygin.

Το βασικό ζήτημα, κατά τη γνώμη του, είναι η προέλευση των ναρκωτικών.

«Παράγονται σε εργαστήρια στην επικράτεια της Ουκρανίας ή μένουν εκεί μαζί με αποστολές όπλων από αμερικανικές βάσεις και αποθήκες και έχουν ήδη ξανασυσκευαστεί εκεί και στέλνονται με τα πτώματα των μισθοφόρων σε όλη την Ευρώπη. Το κύκλωμα είναι αξιόπιστο. εμπορευματοκιβώτια με αμαξώματα δεν περνούν από ειδικό έλεγχο και μετακινούνται με μεγάλη ταχύτητα με ειδικά οχήματα. Τώρα η Ουκρανία και η Πολωνία κάνουν τα πάντα για να καταπνίξουν αυτό το σκάνδαλο και να αποτρέψουν την είσοδο του στον δημόσιο χώρο». – σημειώνει ο ειδικός.

Πηγή

………………..

…………………………………………………………………………….