
Έκρηξη σημειώθηκε κοντά στον χώρο της ομιλίας του Ιάπωνα πρωθυπουργού στην πόλη Wakayama
Έκρηξη ακούστηκε κοντά στην ομιλία του Ιάπωνα πρωθυπουργού Fumio Kishida στην πόλη Wakayama, ο επικεφαλής της κυβέρνησης εκκενώθηκε, αναφέρει το NHK .
.
«Γύρω στις 11:30 π.μ. (5:30 π.μ. GMT), ο πρωθυπουργός Fumio Kishida ολοκλήρωσε την επιθεώρησή του στο αλιευτικό λιμάνι Saigasaki στην πόλη Wakayama και έπρεπε να μιλήσει δημόσια, αλλά λίγο πριν ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη», αναφέρει η έκθεση.
Ο πολιτικός δεν έπαθε τίποτα. Ακύρωσε την προγραμματισμένη εκδήλωση και έφυγε για το Αρχηγείο της Νομαρχιακής Αστυνομίας της Wakayama. Ωστόσο, ο Kishida έφτασε αργότερα στον τοπικό σιδηροδρομικό σταθμό για να εμφανιστεί εκεί.
.
Αυτόπτες μάρτυρες είπαν στο τηλεοπτικό κανάλι ότι όταν εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός, κάποιος νεαρός πέταξε προς την κατεύθυνση του ένα «κυλινδρικό μαύρο αντικείμενο». Μετά από αυτό, η αστυνομία συνέλαβε τον άνδρα και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ακούστηκε ένας ήχος από έκρηξη και καπνός.
.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς.
……………………….
Σχετικά …
8 Ιουλίου 2022 Δολοφονήθηκε ο πρώην πρωθυπουργός της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε
…………………………………………………………………………………..
Προτείνουμε:
ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ! ΣΟΒΑΡΗ ΚΡΙΣΗ ΡΩΣΙ...
ΓΕΡΜΑΝΙΑ. Η BioNTech ΑΠΟΦΕΡΕΙ ΔΙΣ € ΣΕ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΗ Π...
Πρόεδρος Πολωνίας για Ουκρανία. Ένα κοινό μέλλον όχι με κατοχή αλ...
USA SENATE (ΓΕΡΟΥΣΙΑ): Ο Dr. Fauci ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΙ....
14η ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ BRICS. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ ΓΙΑ ΕΝΤΑΞΗ ΚΙ ΑΛΛΩΝ ...