Λαβρόφ: «Δεν υπάρχει πολύς χρόνος να περιμένουμε» , «Ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία μόνο αν στοχεύουν σε μια «νέα παγκόσμια τάξη» χωρίς την αμερικανική κυριαρχία» (vid)

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ
Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ - RIA Novosti, 1920, 04/07/2023
Ο επικεφαλής του ρωσσικού υπουργείου Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, εξήγησε τη φράση του «δεν υπάρχει πολύς χρόνος να περιμένουμε», την οποία είπε στο πλαίσιο των σχέσεων μεταξύ Ρωσσίας και ΗΠΑ.
.
Όπως αναφέρει το RIA Novosti, στην ερώτηση τι σημαίνει αυτή η φράση, εξαιτίας της οποίας «ο κόσμος ανατρίχιασε», ο υπουργός απάντησε ότι «υπολογίστηκε», αλλά συνέχισε: «Εννοούσα ότι η αλήθεια θα θριαμβεύσει ούτως ή άλλως, δεν υπάρχει αμφιβολία».
.
Νωρίτερα, ο Λαβρόφ, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο του VGTRK, Πάβελ Ζαρούμπιν , είπε ότι η Μόσχα και η Ουάσιγκτον βρίσκονται στην «καυτή φάση του πολέμου», καθώς ο ουκρανικός στρατός χρησιμοποιεί αμερικανικά όπλα εναντίον των Ρώσσων. Συγκεκριμένα, «συστήματα ολοένα και μακράς εμβέλειας και θανατηφόρα».
.
Παράλληλα, όπως πρόσθεσε, η Μόσχα «δεν χάνει την ελπίδα ότι οι Αμερικανοί θα ξυπνήσουν με λογική και θα ξαναρχίσουν κάποιου είδους διάλογο». Σύμφωνα με τον ίδιο, «δεν υπάρχει πολλή αναμονή».
……..
Εν τω μεταξύ, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, ο Ρώσος ΥΠΕΞ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ουκρανικό, όπου χρησιμοποίησε τον όρο «New International Order», δηλαδή «Νέα Παγκόσμια/Διεθνή Τάξη Πραγμάτων» .
.

«Οι ειρηνευτικές διαπραγματεύσεις για την Ουκρανία είναι εφικτές μόνον αν στοχεύουν στην εγκαθίδρυση μιας νέας παγκόσμιας τάξης χωρίς την αμερικανική κυριαρχία». Μία παγκόσμια τάξη που όλοι χρειαζόμαστε» , είπε

…………..

BRICS. Έρχεται το νέο νόμισμα με βάση τον χρυσό και άλλα πολύτιμα. Αναδύεται ο νέος πολυπολικός κόσμος !!

………………………………………….