ΗΠΑ. Ο Jeff Lumpkin, κορυφαίος διευθυντής της Raytheon σκοτώθηκε σε αεροπορικό δυστύχημα

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φωτογραφία: Shutterstock.

Ο κορυφαίος διευθυντής της στρατιωτικής-βιομηχανικής εταιρείας Raytheon πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα

Ένας κορυφαίος μάνατζερ της αμερικανικής στρατιωτικής-βιομηχανικής εταιρείας Raytheon έπεσε θύμα συντριβής ελαφρού αεροσκάφους στα ανοικτά των ακτών της Φλόριντα, αναφέρει η εφημερίδα Daily Mail.

Νωρίτερα, τα πτώματα δύο ανδρών και δύο γυναικών βρέθηκαν στο σημείο της συντριβής ενός ελαφρού μονοκινητήριου αεροσκάφους Piper PA-32 στον Κόλπο του Μεξικού. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ένας από τους νεκρούς ήταν ο Jeff Lumpkin , αναπληρωτής διευθυντής της Raytheon. Μαζί του πέθανε και η γυναίκα του. Το ζευγάρι ζούσε στην Ιντιάνα. Έφτασαν στην πόλη της Βενετίας στη Φλόριντα για να δειπνήσουν με φίλους. Το δυστύχημα συνέβη μετά την απογείωση του αεροπλάνου.

Η Raytheon είναι μια αμερικανική στρατιωτική βιομηχανική εταιρεία, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές όπλων και στρατιωτικού εξοπλισμού για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ. Εξάγει όπλα σε άλλες χώρες. Είναι ένας από τους «τρεις μεγάλους» κατασκευαστές στρατιωτικού εξοπλισμού – οι μεγαλύτεροι εργολάβοι του αμερικανικού στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος (μαζί με την Boeing και τη Lockheed Martin). Κατασκευαστής του συστήματος αεράμυνας Patriot, Tomahawk, πυραυλικών συστημάτων Stinger και άλλων τύπων όπλων.

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………..