Συνάντηση Πούτιν και Λουκασένκο στο Κρεμλίνο (vid)

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δεν μπορούσαμε να αποφύγουμε τον πειρασμό να σχολιάσουμε !!

Δεν γνωρίζουμε τι λένε τα ΜΜΕ σε άλλα κράτη της Ε.Ε. , αλλά τα κανάλια στην Ελλάδα (μάλλον κατόπιν εντολών) έβγαλαν πάλι τα fake news στην ημερήσια διάταξη !! Είπαν σήμερα… ➡ “Ο Πούτιν φοβάται για τη ζωή του, λόγω κορονοιού και είναι κλεισμένος σε ένα γυάλινο κλουβί… !! Όποιον θέλει να τον επισκεφθεί, τον υποχρεώνει σε 15 ημέρες καραντίνα…” !!! 😀 😆 Η κατάπτωση της δημοσιογραφίας…

Προ ημερών γράφαμε για άλλο fake news : Λύσσαξαν για άλλη μια φορά τα ΜΜΕ των αγγλοσαξόνων, ότι ο Πούτιν είναι άρρωστος κλπ. κλπ, από κοντά και το κανάλι Σκάι στην Ελλάδα που δεν σκάει να μιλάει, αλλά σκάει γιατί ο Πούτιν είναι υγιής !!

Να τους θυμίσουμε την τριήμερη επίσκεψη του Σι Τζινπίνγκ με τις εγκάρδιες συνομιλίες εκ του σύνεγγυς !!

Και σήμερα, τον εναγκαλισμό με τον Λουκασένκο, ο οποίος έφτασε στη Μόσχα αυθημερόν !!

………………………………………………

Ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν και ο πρόεδρος της Λευκορωσίας Λουκασένκο συναντώνται στο Κρεμλίνο

Οι πρόεδροι της Ρωσίας και της Λευκορωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν και Αλεξάντερ Λουκασένκο συναντώνται στο Κρεμλίνο, μετέδωσε ανταποκριτής του RIA Novosti.
Στο ανοιχτό μέρος της συνομιλίας, ο Ρώσος ηγέτης σημείωσε την επιτυχημένη συνεργασία Μόσχας και Μινσκ στον διεθνή χώρο.

«Θέλω να σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για την Ημέρα Ενότητας των Λαών της Ρωσίας και της Λευκορωσίας, την γιορτάσαμε στις 2 Απριλίου. Πρέπει να πω ότι έχουν γίνει πολλά ως αποτέλεσμα της κοινής μας δουλειάς σε όλους τους τομείς. Αύριο, Επαναλαμβάνω, θα τα συζητήσουμε όλα αυτά», είπε ο Πούτιν.

Ο αρχηγός του κράτους διευκρίνισε ότι την Πέμπτη σε συνεδρίαση του Ανώτατου Κρατικού Συμβουλίου του Κράτους της Ένωσης, οι πρόεδροι θα θίξουν το θέμα της κοινής ασφάλειας.
Ο Πούτιν επέστησε την προσοχή στην επιτυχία της συνεργασίας στην οικονομία.

«Σύμφωνα με τα στατιστικά μας, ο όγκος του εμπορίου στη χώρα μας έχει αυξηθεί κατά τη διάρκεια του έτους -ίσως όχι σε τόσο μεγάλα νούμερα που καταγράφουμε με κάποιες άλλες χώρες- έχει αυξηθεί κατά 12%, αλλά σε απόλυτους αριθμούς είναι εντυπωσιακός. τα στατιστικά μας, 45 δισεκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με εσάς – ακόμη και σχεδόν 50 δισεκατομμύρια», είπε ο πρόεδρος.

Ο Λουκασένκο, με τη σειρά του, τόνισε ότι 28 προγράμματα της Ένωσης για την εμβάθυνση της οικονομικής ολοκλήρωσης έχουν εφαρμοστεί σχεδόν κατά 80%.
.
Οι οικονομίες της Λευκορωσίας και της Ρωσίας δεν θα καταρρεύσουν, παρά τις κυρώσεις, οι χώρες είναι σε θέση να λύσουν προβληματικά ζητήματα, μεταξύ άλλων στον τομέα της μικροηλεκτρονικής, πρόσθεσε.

…………………………………………………………………………………………..