Ο Γιάκοβ Κέντμι προς το ΔΠΔ για το “ένταλμα” κατά Πούτιν: «Ακούστε, ζώα! Πρέπει τα παιδιά να μείνουν στην εμπόλεμη ζώνη;» !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

«Ακούστε, ζώα»: Ο Γιάκοβ Κέντμι απευθύνθηκε στο ΔΠΔ

Ο Ισραηλινός πολιτικός επιστήμονας Yakov Kedmi μίλησε για το τι είναι πραγματικά το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο.

Όπως σημείωσε ο Kedmi, ο οργανισμός δημιουργήθηκε μόνο για να εξυπηρετεί τους πελάτες που τον δημιούργησαν – δεν έχει καμία σχέση με νομικές διαδικασίες, δικαιοσύνη ή ανθρώπινα δικαιώματα.

Ο ειδικός σχολίασε το ένταλμα που εκδόθηκε από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ΔΠΔ) κατά του Ρώσσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν. «Αυτό είναι μια κοροϊδία της έννοιας της «κρίσης». Με ποια βάση εξέδωσαν ένταλμα σύλληψης; Υπήρχε συνέπεια; Όχι, οι ψεύτικοι σύντροφοι υπέβαλαν αίτημα και με βάση αυτό πήραν την απόφαση να συλλάβουν … Η ίδια η ερώτηση – “έβγαλαν τα παιδιά από την εμπόλεμη ζώνη”. Ακούστε, ζώα! Πρέπει τα παιδιά να μείνουν στην εμπόλεμη ζώνη;». – είπε ο Yakov Kedmi.

Θεία Δίκη !! Αυτός που εξέδωσε το ένταλμα σύλληψης του Πούτιν, καρφώθηκε στο κεφάλι από δοκάρι στον Πύργο του Άϊφελ !!

Σύμφωνα με τον ίδιο, «μπορούν να τυπώσουν αυτή την παραγγελία σε χαρτί υγείας, αυτή είναι η μόνη χρήση της».

«Επειδή δεν θα περάσει ποτέ από το μυαλό κανενός στον κόσμο να συλλάβει τον Πρόεδρο της Ρωσσίας. Η Ρωσσία δεν είναι Γιουγκοσλαβία, δεν μπορεί να υπάρξει δίκη», είπε ο πολιτικός επιστήμονας, τονίζοντας ότι όλα αυτά είναι μια «προπαγανδιστική απόπειρα προσπάθειας περαιτέρω δυσφήμησης» του Ρώσσου προέδρου.

Το υλικό σχετικά με αυτό δημοσιεύτηκε στο τηλεγραφικό κανάλι Pool No. 3, το οποίο ανήκει στον δημοσιογράφο της πισίνας του Κρεμλίνου Ντμίτρι Σμιρνόφ.

Πηγή

…………………..

Σχετικά …

Το ΔΠΔ (μη αναγνωρισμένο από τη Ρωσσία), εξέδωσε εντάλματα «σύλληψης» των Πούτιν και Λβόβα-Μπέλοβα

Το άνομο μόρφωμα ψεύδο-ΔΠΔ που στήθηκε για να “δικάσει” τον Μιλόσεβιτς, θέλει να “δικάσει” και τον Πούτιν !!

Μεντβέντεφ: Το ένταλμα του ΔΠΔ για τη σύλληψη του Πούτιν θα είναι χρήσιμο στην τουαλέτα

……………………………………………………………………………………………………….