Με σημαίες «Τραμπ ή θάνατος» συγκεντρώνονται έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου θα κατηγορηθεί ο πολιτικός !!

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μια γυναίκα με καπέλο με μια αμερικανική σημαία και ένα σήμα που απεικονίζει τον Ντόναλντ Τραμπ ως ένδειξη υποστήριξης - RIA Novosti, 1920, 04/04/2023
© AP Photo / Rebecca Blackwell Μια γυναίκα με καπέλο με αμερικανική σημαία και σήμα του Ντόναλντ Τραμπ ως ένδειξη συμπαράστασης. Φωτογραφία αρχείου

Υποστηρικτές και αντίπαλοι του Τραμπ συγκεντρώνονται έξω από το δικαστικό μέγαρο όπου θα κατηγορηθεί ο πολιτικός

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 4 Απριλίου – RIA Novosti. Υποστηρικτές και αντίπαλοι του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ συγκεντρώνονται σε δικαστήριο στο Μανχάταν, όπου αναμένεται να κατηγορηθεί ο πολιτικός, αναφέρει ο ανταποκριτής του RIA Novosti.
.
Επί του παρόντος, η πλατεία κοντά στο κτίριο του δικαστηρίου χωρίζεται σε δύο μέρη: στον έναν τομέα υπάρχουν περίπου εκατό υποστηρικτές του πρώην προέδρου, στον άλλο – μια μικρή ομάδα αντιπάλων του. Οι διαφωνούντες με τον Τραμπ ζητούν τη σύλληψη του πρώην προέδρου, κατηγορώντας τον ότι λέει ψέματα, μια ομάδα υποστήριξης κυματίζει σημαίες με το όνομα του πολιτικού και τις επιγραφές «Τραμπ ή θάνατος».
.
Σημαντική είναι η παρουσία αστυνομικών γύρω από το δικαστήριο, πολυάριθμοι δημοσιογράφοι και τηλεοπτικά συνεργεία.
Ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος έγραψε στο κοινωνικό του δίκτυο Truth Social ότι το δικαστήριο στην περιφέρεια όπου οι Ρεπουμπλικάνοι έχουν χαμηλή υποστήριξη θα ήταν ανέντιμο και θα πρέπει να μεταφερθεί στο Staten Island.

……………………………………………………………………………………………………..