Δείτε βίντεο από τη μάχη του «Wagner Group» στη βιομηχανική ζώνη του Artemovsk !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το RIA Novosti κινηματογράφησε τη μάχη του «Wagner Group» στη βιομηχανική ζώνη του Artemovsk

Οι ανταποκριτές του RIA Novosti κινηματογράφησαν τη μάχη του “Wagner Group” στη βιομηχανική ζώνη του Artemovsk

ΑΡΤΕΜΟΒΣΚ, 4 Απριλίου – RIA Novosti. Οι ανταποκριτές του RIA Novosti κινηματογράφησαν τη μάχη του Ομίλου Wagner στη βιομηχανική ζώνη του Artemovsk, στην περιοχή του πρόσφατα απελευθερωμένου εργοστασίου AZOM.
Οι μαχητές βρέθηκαν αντιμέτωποι με το έργο του ελέγχου του δρόμου και της αποτροπής κάθε κίνησης του εχθρού.
.
«Δουλέψαμε» τρία αυτοκίνητα. Σύμφωνα με <…> ραδιοφωνική παρακολούθηση, σε έναν από αυτούς υπήρχαν «ειδικοί» (ειδικές δυνάμεις. – Περίπου εκδ.), που επρόκειτο να πολεμήσουν μαζί μας», είπε ο μαχητής της Ομάδας Βάγκνερ, δείχνοντας τον ανταποκριτές σε τρία κατεστραμμένα εχθρικά οχήματα.
Μόλις αρκετοί Ουκρανοί στρατιώτες άρχισαν να διασχίζουν το δρόμο, φορητά όπλα, εκτοξευτές χειροβομβίδων και βαριά πολυβόλα άνοιξαν πυρ εναντίον τους. Ο ένας κατάφερε ακόμα να διαφύγει, ο άλλος καταστράφηκε επί τόπου. Μετά τη συμπλοκή, ο εχθρός άρχισε να εκτοξεύει όλμους στο κτίριο όπου βρίσκονταν οι ανταποκριτές του RIA Novosti και οι Βαγκνερίτες. Μία από τις νάρκες χτύπησε την οροφή, μετά την οποία δόθηκε η εντολή να καλυφθούν στο υπόγειο.
.
Την ίδια μέρα, η «Ομάδα Βάγκνερ» εισέβαλε στο κτίριο που βρίσκεται σε αυτόν τον δρόμο. Για να μπορέσει το πεζικό να τον πλησιάσει χρειάστηκε η καταστολή των εχθρικών σημείων βολής στο γειτονικό κτίριο. Κατόπιν εντολής, η ομάδα κάλυψης άρχισε να βομβαρδίζει το κτίριο με πολυβόλα και το επιθετικό αεροσκάφος, με την υποστήριξή του, μπήκε στο κτίριο και πραγματοποίησε επιτυχώς μια σκούπα.
.
Οι μαχητές της «Ομάδας Wagner» τον Μάρτιο ανέλαβαν πλήρως τον έλεγχο των εργαστηρίων του εργοστασίου, που βρίσκονται στις βόρειες περιοχές του Artemovsk. Σύμφωνα με εκείνους που εισέβαλαν στο εργοστάσιο, υπάρχουν πολλά καταφύγια βομβών στα οποία ήταν δυνατό να περιμένουμε βομβαρδισμούς πυροβολικού και αεροπορικές επιδρομές, αλλά για τα ουκρανικά στρατεύματα η εμφάνιση των “Wagnerites” ήταν μια πλήρης έκπληξη. Τον Δεκέμβριο του 2022, ο Volodymyr Zelenskyy επισκέφτηκε το AZOM και βράβευσε μαχητές εκεί.

…………………………………………………………………………………………………..