Επτά πολίτες τραυματίστηκαν από τους βομβαρδισμούς των Ουκρανικών Ε/Δ σε χωριό του Κουρσκ

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θραύσματα οβίδων που εκτοξεύτηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας - RIA Novosti, 1920, 04/02/2023
© RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky Θραύσματα οβίδων που εκτοξεύτηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας. Φωτογραφία αρχείου

Στην περιοχή Κουρσκ, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια βομβαρδισμού με όλμους ενός χωριού από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας

Ουκρανικά στρατεύματα πυροβόλησαν στο συνοριακό χωριό Nikolaevo-Daryino στην περιοχή Kursk, επτά άνθρωποι τραυματίστηκαν, δήλωσε ο επικεφαλής της περιοχής, Roman Starovoit .
.
«Επτά κάτοικοι του χωριού Nikolaevo-Daryino, στην περιοχή Sudzhansky, τραυματίστηκαν ποικίλης σοβαρότητας σήμερα ως αποτέλεσμα βομβαρδισμών όλμων από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας », έγραψε στο κανάλι του στο Telegram.
Το βράδυ του Σαββάτου, οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας έριξαν έναν εκρηκτικό μηχανισμό από drone στην οροφή του Σώματος Πολιτισμού στο χωριό Dronovka, στην περιοχή Glushkovsky - RIA Novosti, 1920, 04/01/2023
Χθες, εκρηκτικός μηχανισμός έπεσε στο Σπίτι του Πολιτισμού στην περιοχή Κουρσκ
.
Ο κυβερνήτης διευκρίνισε ότι όλα τα θύματα ήταν μέλη πολλών οικογενειών. Κατά τη διάρκεια των βομβαρδισμών καθάριζαν το νεκροταφείο. Σύμφωνα με το Starovoit, τρία παιδιά και μια έφηβη έλαβαν τραύματα από σκάγια ήπιας έως μέτριας σοβαρότητας. Μία από τις γυναίκες, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τραυματίστηκε σοβαρά.
.
Ο επικεφαλής της περιοχής τόνισε ότι σε όλα τα θύματα παρέχεται η απαραίτητη ιατρική βοήθεια. Πρόσθεσε ότι μια ταξιαρχία αεροπορικού ασθενοφόρου με γναθοπροσωπικούς και παιδοχειρουργούς πέταξε επειγόντως στη Σούτζα και σχεδιάζεται η απομάκρυνση των τραυματιών.
Διευκρινίζεται ότι από τους βομβαρδισμούς υπέστησαν ζημιές φράχτες, προσόψεις και παράθυρα στο έδαφος τεσσάρων νοικοκυριών.
.
Η περιοχή Sudzhansky είναι μία από τις έξι συνοριακές περιοχές της περιοχής Kursk. Δέχτηκε επανειλημμένα επίθεση από την Ουκρανία .
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας βομβαρδίζουν σχεδόν συνεχώς τα ρωσικά σύνορα, χτυπούν από drones και οργανώνουν δολιοφθορές. Στις περιοχές Bryansk, Kursk, Belgorod και στην Κριμαία, υπάρχει ένα κίτρινο επίπεδο τρομοκρατικού κινδύνου.

…………………………………………………………………………………………………