Περί του 2% συνδρομής στο ΝΑΤΟ από τα μέλη του !!!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

 

Politico: Περί του 2% συνδρομής στο ΝΑΤΟ !!!
Η Ελλάδα, σύμφωνα με τα στοιχεία του εκδοτικού, είναι η πρώτη στον κατάλογο, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ που συνδράμει οικονομικά με το μεγαλύτερο ποσοστό στα έξοδα: 3,54% του ΑΕΠ της! Ξεπερνά ακόμα και τις ΗΠΑ που ακολουθούν με 3,46%!
Πάνω από το επιβαλλόμενο 2% βρίσκονται ακόμα μόλις πέντε χώρες, η Λιθουανία, η Πολωνία, η Αγγλία, η Εσθονία και η Λετονία! Όλες οι άλλες είναι… ανήμπορες να φτάσουν το 2%, η Γαλλία μένει στο 1,89%, η Ιταλία στο 1,51%, η Γερμανία 1,49%, η Ισπανία μόλις στο 1,09%!
Προσέξτε: Όλη η… απλόχερη πεντάδα (μαζί με τις ΗΠΑ), είναι εκείνη που βυσσοδομεί κατά της Ρωσίας, οι χώρες αποτελούν εργαλεία στα χέρια των αγγλοσαξώνων στους στόχους διατήρησης της καταρρέουσας μονοκρατορίας της.
Η Ελλάδα, ιστορικά, πολιτισμικά, γεωπολιτικά κ.α. λογικά έπρεπε να κείτεται μακρυά από τέτοιους εργαλειοποιημένους μηχανισμούς… Έπρεπε… ωστόσο οι κυβερνώντες φωστήρες διαλαλούν το μεταφρασμένο από τα αγγλικά, σύνθημα ότι ανήκουν (εκείνοι, όχι η Ελλάδα), στη «σωστή πλευρά της ιστορίας)! Και πληρώνουν με το παραπάνω. Γιατί μήπως πληρώνουν από την… τσέπη τους!

…………………………………………………………………………………………………………