Ο αρχηγός της Εβραϊκής Αυτόνομης Περιφέρειας, ο μόνος στη Ρωσσία εκτός κυρώσεων των ΗΠΑ !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Rostislav Goldstein - RIA Novosti, 1920, 27.02.2023
Ο κυβερνήτης της Εβραϊκής Αυτόνομης Περιφέρειας (JAO) Ροστισλάβ Goldstein παραμένει ο μόνος επικεφαλής μιας περιοχής στη Ρωσσία που δεν υπόκειται σε αμερικανικές κυρώσεις
Ο μόνος αρχηγός της περιοχής στη Ρωσσία που δεν υπέπεσε στις αμερικανικές κυρώσεις ήταν ο κυβερνήτης της Εβραϊκής Αυτόνομης Περιφέρειας, Ροστισλάβ Γκόλντσταϊν.
.
Στις 24 Φεβρουαρίου, οι Ηνωμένες Πολιτείες εισήγαγαν νέο πακέτο κυρώσεων κατά των Ρώσσων πολιτών. Δεκάδες Ρώσσοι κυβερνήτες, οι οποίοι δεν υπόκεινταν στο παρελθόν σε κυρώσεις, ήταν μεταξύ εκείνων που υπόκεινται σε περιορισμούς.
.
Ο Κυβερνήτης του JAO δεν περιλαμβάνεται στη λίστα κυρώσεων (λίστα SDN) του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ, η οποία περιλαμβάνει όλα τα άτομα που υπόκεινται σε κυρώσεις. Οι επικεφαλής των υπόλοιπων 10 περιοχών της Ομοσπονδιακής Περιφέρειας της Άπω Ανατολής περιλαμβάνονται τώρα σε αυτόν τον κατάλογο, όπως και οι επικεφαλής 78 άλλων υποκειμένων της Ρωσσικής Ομοσπονδίας. RIA Novosti

………………………………………………………

wikipedia

Μπιρομπιτζάν: Ένα εβραϊκό κράτος στου διαόλου τη μάνα – Τι πρεσβεύει και ποια η χρησιμότητά του

Η Εβραϊκή Αυτόνομη Περιφέρεια (ρωσικά: Евре́йская автоно́мная о́бласть, γίντις: ייִדישע אווטאָנאָמע געגנט) είναι ομοσπονδιακό υποκείμενο της Ρωσίας, στο Διαμέρισμα της Άπω Ανατολής. Πρωτεύουσά της είναι το Μπιρομπιτζάν (75.413 κάτοικοι – απογραφή 2010). Σύντομα ονομάζεται και Γιεβρέι.  

Ουσιαστικά η περιφέρεια είναι απομεινάρι της σοβιετικής εποχής. Σύμφωνα με το Στάλιν, για να αναγνωρισθούν εθνικά δικαιώματα σε μια μειονότητα, έπρεπε αυτή να διαθέτει δική της περιοχή. Οι Εβραίοι όμως ήταν διάσπαρτοι στη χώρα και δε διέθεταν συγκεκριμένη κοιτίδα, επομένως κινδύνευαν να μην αναγνωρισθούν ως εθνότητα παρ’ ότι ήταν κοντά στα δύο εκατομμύρια.

Τότε Εβραίοι κομμουνιστές πρότειναν τη δημιουργία μιας Σοβιετικής Σιών στην Κριμαία, όπου θα συγκεντρώνονταν οικειοθελώς για να αναθρέψουν τις νέες γενιές με σοσιαλιστικά ιδεώδη και προλεταριακή κουλτούρα. Η Κριμαία απορρίφθηκε ως ιδέα από τον Στάλιν, που αντιπρότεινε το σχεδόν έρημο Μπιρομπιτζάν στην Άπω ΑνατολήΔιαβάστε τη συνέχεια στην εδώ

Άλλες πληροφορίες εδώ

………………………………………..

Αυτό που μας έκανε εντύπωση, είναι η ομοιότητα της σημαίας της Εβραϊκής Αυτόνομης Περιφέρειας, με τη σημαία των… LGBT !!!

Ανεξήγητα πράγματα …

…………………………………………………………………………………………………………………..