Ουκρανία προς BP, Chevron, ExxonMobil, Total και Shell: Να μοιραστούμε τα κέρδη σας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
Παραγωγή πετρελαίου - RIA Novosti, 1920, 30/03/2023

ΑΛΦΕΙΟΣ : Καλά να πάθουν !! Θρασύδειλοι κερδοσκόποι οι μεν, θρασείς νεοναζί οι δε !!! Οι μεν υποστηρίζουν τους δε, που πολεμούν για τα συμφέροντα των μεν, άρα ως συγκοινωνούντα δοχεία πρέπει να αλληλοσυμπληρώνονται !! Έλα !! Ανοίξτε τρύπες στις τσέπες σας και στείλτε τα κέρδη στους αγαπημένους σας Ουκραναζί !!!

Το Υπουργείο Ενέργειας της Ουκρανίας προέτρεψε τις παγκόσμιες εταιρείες ενέργειας να δώσουν στο Κίεβο μέρος των κερδών

Οι μεγαλύτερες εταιρείες εμπορευμάτων στον κόσμο θα πρέπει να μοιραστούν με την Ουκρανία τα πλεονάζοντα κέρδη που εισπράττουν λόγω της σύγκρουσης, δήλωσε ο υπουργός Ενέργειας της χώρας Χέρμαν Γκαλουστσένκο σε συνέντευξή του στο Politico .
“Πολλές εταιρείες ενέργειας αποκομίζουν τεράστια απροσδόκητα κέρδη λόγω του πολέμου. Τα έχουμε υπολογίσει σε περισσότερα από 200 δισεκατομμύρια δολάρια. <…> Νομίζω ότι θα ήταν δίκαιο να μοιραστούμε αυτά τα χρήματα με την Ουκρανία. Εννοώ, να μας βοηθήσουν να ξαναχτίσουμε την ενέργεια τομέα», είπε ο Ουκρανός αξιωματούχος.
.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το ποσό που κατονομάζει ο Galushko αναφέρεται συχνά ως το κέρδος για το 2022 των πέντε κορυφαίων εταιρειών – BP , Chevron , ExxonMobil , Total και Shell .

……………………………………………………………………………………………………………………..