Κι άλλος βουλευτής της ΝΔ “τραπεζο-fund-κοράκι” !! Ο Παναγής Καππάτος πήγε να αρπάξει σπίτι καμαριέρας !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Δεν μας προκαλεί εντύπωση. Όλα τα κοράκια μαζί στα funds !! Ο γιος του Αρεοπαγίτη Ντογιάκου, τα παιδιά του Σιούφα, ο Πάτσης, κόμματα της Βουλής, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, επιμελητές !! , ΔΣΑ: Πως γνώριζε ο Στουρνάρας την απόφαση του Αρείου Πάγου για τα Funds;

Γράφει η εφημερίδα “δημοκρατία” για τον βουλευτή της ΝΔ, τον Παναγή Καππάτο, ότι Πήγε να αρπάξει σπίτι καμαριέρας!  Ποιός σας είπε ότι η μαφία έχει κοινωνικούς ενδοιασμούς ;; Αυτοί είναι ικανοί να αρπάξουν και τα αυγά από τα κοτέτσια !! Αλλιώς δεν θα τους έλεγαν κοράκια !! Την ευθύνη φέρουν ακέραια οι Έλληνες πολίτες που συντηρούν την κομματοκρατία στην Ελλάδα … Όποιο κόμμα και να βγει, θα λειτουργήσει υπέρ του αφεντικού τους.
…………………..

Το 2020, παρότι είχε εκλεγεί βουλευτής, εκπροσώπησε τράπεζα στο Ειρηνοδικείο Αργοστολίου. Η γυναίκα προσπαθούσε να σώσει από την εκποίηση φτωχική αγροτική κατοικία

Η ομερτά έσπασε, τα στόματα στην Κεφαλλονιά άνοιξαν και πλέον τίποτα δεν μπορεί να κρύψει πως ο «γαλάζιος» βουλευτής Παναγής Καππάτος δρούσε για τέσσερα χρόνια ως κοράκι των δανειστών και των τραπεζών.

Η «δημοκρατία» φέρνει στο φως της δημοσιότητας μια νέα απόπειρα πλειστηριασμού κατοικίας από τράπεζα, την οποία εκπροσώπησε και πάλι ο βουλευτής Παναγής Καππάτος. Μια φτωχή γυναίκα, η οποία εργάζεται περιοδικά ως καμαριέρα και η οποία αδυνατούσε αποδεδειγμένα να αποπληρώσει το δάνειό της, προσπαθούσε να σώσει το σπίτι της δικαστικά μέσω του νόμου Κατσέλη και απέναντί της ως εκπρόσωπος της τράπεζας βρέθηκε ο βουλευτής, ενώ ήταν εν ενεργεία!

Η νέα υπόθεση που αποκαλύπτει σήμερα η «δημοκρατία» χρονολογείται το 2020, δηλαδή έναν χρόνο μετά την εκλογή του κυρίου Καππάτου ως βουλευτή της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης. Στο έγγραφο, μάλιστα, με αριθμό 76/2020 του Ειρηνοδικείου Αργοστολίου αναφέρεται με ρητό τρόπο πως «η τράπεζα παρέστη διά του πληρεξούσιου δικηγόρου Παναγή Καππάτου».

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες της «δημοκρατίας», ο βουλευτής και δικηγόρος ακόμα μία φορά έδωσε πραγματική μάχη υπέρ των συμφερόντων των… εργοδοτών του. Ωστόσο, στην προκειμένη περίπτωση το δικαστήριο τάχθηκε υπέρ του δανειολήπτη, απορρίπτοντας τις αιτιάσεις του κυρίου Καππάτου.

Η κατοικία για την οποία ο βουλευτής έδωσε δικαστική μάχη, ώστε να μην προστατευτεί από τον νόμο, δεν ξεπερνάει τα 120 τ.μ. και βρίσκεται στην αγροτική περιοχή Κουμαριές Καλιγάτων Λειβαθούς, στην Κεφαλλονιά.

Η νέα υπόθεση Καππάτου έρχεται τρεις μέρες μετά την αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» πως ο βουλευτής το 2021 είχε εκπροσωπήσει fund το οποίο επιχείρησε να αρπάξει την κατοικία ενός χηρεύσαντα συζύγου και πατέρα δύο παιδιών. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι πως και η πρώτη και η δεύτερη υπόθεση έλαβαν χώρα στην εκλογική του έδρα, την Κεφαλλονιά.

Αδίστακτος

Το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο πως μιλάμε για έναν πολιτικό ο οποίος δεν διστάζει από τη μία να διεκδικεί την ψήφο των πολιτών του νησιού του και από την άλλη να εκπροσωπεί τράπεζες που επιχειρούν να εκπλειστηριάσουν σπίτια.

Το ερώτημα είναι πώς ο ίδιος κατάφερνε επί τέσσερα χρόνια να κρατάει τα στόματα ερμητικά κλειστά και κανένας να μην τολμάει να επερωτά τη νόμιμη αλλά… ανήθικη στάση του.

Οποια κι αν είναι η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα, το μόνο σίγουρο και δεδομένο είναι πως πλέον τα στόματα άνοιξαν και τίποτα αλλά και κανείς δεν μπορεί να διασώσει τον βουλευτή που στον βωμό του χρήματος μετατράπηκε σε κοράκι των δανειστών.

Μπορεί ο «γαλάζιος» βουλευτής με την κάλυψη της κυβέρνησης και την ομερτά που είχε επιβάλει το καθεστώς Μητσοτάκη να ένιωθε απόλυτα ασφαλής για τέσσερα χρόνια, όμως πλέον αυτή η ιδιόμορφη ασυλία τελείωσε και τα ντοκουμέντα της δράσης του μίλησαν. Οσο κι αν η Ν.Δ. επιχειρεί να υποβαθμίσει τις αποκαλύψεις για τη δράση του «γαλάζιου» βουλευτή και όσο κι αν ο ίδιος κρύβεται για να γλιτώσει τον κοινωνικό διασυρμό, τα ντοκουμέντα μιλούν. Οφείλουν να μιλήσουν τόσο ο ίδιος όσο και το Μαξίμου που τον καλύπτει.

……………………………………………………………………………………………………..

Στην σημερινή κοινωνία και ανέκαθεν στον κόσμο της κερδοσκοπίας επικρατεί πάντα ο νόμος της ζούγκλας. Περιουσίες χάνονται ή κερδίζονται μέσα σε λίγες ώρες, μέρες, μήνες ή και χρόνια σε ένα παιχνίδι όπου πάντα επικρατούν οι πιο αδίστακτοι ασυνείδητοι, οι ξυπασμένοι που με μεγάλα τα πλερώνουνε χτυπήματα για να βάλουν στα γεράματά τους γνώση.