Κι άλλο τραίνο εκτροχιάστηκε στις ΗΠΑ

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εικονογράφηση: kttc.com

Στην κομητεία Richland (Βόρεια Ντακότα), ένα εμπορευματικό τραίνο που μετέφερε προϊόντα πετρελαίου εκτροχιάστηκε. Ως αποτέλεσμα, απελευθερώθηκαν επικίνδυνες ουσίες. Αυτό ανακοίνωσε στις 27 Μαρτίου, το Valley News Live.

Το περιστατικό συνέβη προχθές. Τριάντα ένα από τα 70 βαγόνια, με διαρροή λαδιού που χρησιμοποιείται για την κατασκευή της ασφάλτου. Στο σημείο βρίσκεται ομάδα εμπειρογνωμόνων μαζί με τις αρχές για να εκτιμήσουν την κατάσταση. Για την εξάλειψη της διαρροής θα χρειαστούν από 7 έως 10 ημέρες.

Άλλο εμπορευματικό τραίνο εκτροχιάστηκε στην πολιτεία της Καλιφόρνια των ΗΠΑ χωρίς θύματα και χωρίς απειλή για το περιβάλλον, ανέφερε η τοπική υπηρεσία πυροσβεστικής και διάσωσης στο Twitter .
.
Σύμφωνα με αυτήν, στην κομητεία San Bernardino, δύο ατμομηχανές και 53 βαγόνια σιδηρομεταλλεύματος ενεπλάκησαν σε ατύχημα.
.
Στις ΗΠΑ, σύμφωνα με αναφορές των μέσων ενημέρωσης, πάνω από χίλια τραίνα έχουν εκτροχιαστεί ετησίως την τελευταία δεκαετία.

Συχνοί οι εκτροχιασμοί τραίνων στις ΗΠΑ. Τι φταίει ;;

Σύμφωνα με εξήγηση που δίνουν ειδικοί των σιδηροδρόμων, η βασική αιτία εκτροχιασμών τραίνων, είναι η μη συντήρηση των σιδηρογραμμών !!

Όπως βλέπουμε στο στιγμιότυπο από το παρακάτω βίντεο, από τον εκτροχιασμό εμπορικού τραίνου πριν μια εβδομάδα στη Δυτική Βιρτζίνια, αυτό επιβεβαιώνεται από την παρατήρηση που μπορεί να κάνει ακόμα και ένας άσχετος !!

Στο κυνήγι της άκρατης κερδοσκοπίας των καπιταλιστικών εταιρειών (και των σιδηροδρόμων) στη χώρα του … “american dream” , το μόνο που δεν τους ενδιαφέρει είναι η υγεία και ασφάλεια των ανθρώπων και η προστασία του περιβάλλοντος !!

ΗΠΑ. Τεράστια οικολογική καταστροφή. Τραίνο που μετέφερε δηλητήρια εξερράγη. Ο ποταμός Οχάιο μολύνθηκε.

ΗΠΑ. Εκτροχιάστηκε κι άλλο τραίνο που μετέφερε επικίνδυνες ουσίες !!

……………………………………………………………………………………………………………………….