Ληγμένα όπλα και εμβόλια. Ποιοί κερδίζουν και ποιοί χάνουν, με την υπογραφή της Ursula von der Laien

News ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Λέγαμε προ ημερών ότι τρίβουν τα χέρια τους στη Rheinmetall , της οποίας η μετοχή αναβαθμίστηκε, για τα τεράστια κέρδη από τον πόλεμο στην Ουκρανία !! Ποιοί πληρώνουν δεν είπαμε …
.
Ορίστε λοιπόν Η Πολωνία χρέωσε την Ευρωπαϊκή Ένωση για δύο δισεκατομμύρια ευρώ για όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό που μεταφέρθηκαν στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρωθυπουργός της Πολωνίας Mateusz Morawiecki  . Στρατιωτικός εξοπλισμός που έχει παλιώσει και κάποια στιγμή θα έβγαινε σε αχρηστία ή θα καταστρεφόταν, αφού έχει ημερομηνία λήξης. Έτσι τώρα, βολεύονται όλοι και γι’ αυτό κρατάνε στη ζωή τον Ζελένσκι και τον πιέζουν να μένει αδιάλλακτος, “μέχρι τον τελευταίο Ουκρανό” !! Φυσικά έχουν έτοιμα και τα σχέδια για τον διαμελισμό της Ουκρανίας, για μετά … όταν θα τελειώσουν … τα κέρδη !!
.
Λέγαμε επίσης, για τα 71 δις ευρώ, που έδωσε η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, για εμβόλια της Pfizer, λες και είναι … “μαρουλόφυλλα” !! Ένα αστρονομικό ποσό, μια ληστεία των φορολογουμένων Ευρωπαίων, άνευ προηγουμένου !! Έτσι κι εδώ !! Αφού όλοι κέρδισαν ό,τι κέρδισαν και τους τελείωσε το ψέμα, τώρα αποτεφρώνουν τα άχρηστα εμβόλια !!
.
Οι μεγάλοι χαμένοι είναι οι Ευρωπαίοι πολίτες !! Πάντα γιατί είναι τα κορόιδα …
………………………………………………………………………………………………..