Η Ρωσσίδα και… “ο κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο” !! Μια ταινία του 1965 … που “ξεπαγώνει” !!

News ΕΛΛΑΔΑ

Βρίθει ιστοριών κατασκοπείας και αντικατασκοπείας ο πλανήτης !! Από τον χορό των κατασκόπων δεν θα μπορούσε να λείπει και η Ελλάς !! Τις τελευταίες ημέρες αποκαλύφθηκε η ιστορία … της κατασκόπου που ήρθε από το… κρύο !!

«Σε μια σημαντική αποκάλυψη του τρόπου δράσης και διείσδυσης ξένων υπηρεσιών στη χώρα μας προχώρησε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών» σύμφωνα με ανακοίνωση της Ε.Υ.Π. «Σημαντική», ωστόσο και αρκετά περίεργη, στον απόηχο και του σκανδάλου των υποκλοπών.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όνομα που χρησιμοποιούσε η κατάσκοπος είναι «Μαρία Τσάλλα», εμφανιζόταν ως φωτογράφος και διατηρούσε κατάστημα με πλεκτά στο Παγκράτι με την επωνυμία “Galazio”.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για να μεταμορφωθεί η Ρωσίδα Ιρίνα Αλεξάντροβνα Σμίρεβα στοίχισε στο ρωσικό κράτος 5 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο κοστίζει λένε η “κατασκευή χαρακτήρων”, προκειμένου να εξαπατηθούν ακόμη και οι πιο κοντινοί άνθρωποι του χαρακτήρα, που προφανώς δεν γνωρίζουν την πραγματική του ταυτότητα. Περισσότερα στο … “Ποντίκι

Συμπληρωματικά, μια σχετική δημοσίευση από το 2019, με τίτλο : «Λύκοι της Νύχτας»: Ποιοι είναι οι μηχανόβιοι στρατιώτες του Πούτιν. Με τη δράση τους προωθούν την ρωσική επιρροή σε όλο τον κόσμο.

………….

Έτσι, λόγω της Ρωσσίδας κατασκόπου, “ξεπάγωσε” … Ο κατάσκοπος που γύρισε από το κρύο”… μια ταινία από το 1965 … και “γυρίζει” πάλι από το κρύο !!!

 

Δείτε εδώ την ταινία …

…………………………………………………………………………………………………………