ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ. Γιατί πέταξαν η ΝΔ τον Τζαβάρα και ο ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη, από την Επιτροπή Διαφάνειας ;; Στημένο παιχνίδι ;;

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Σε αλλαγές των μελών της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας προχώρησαν οι κοινοβουλευτικές ομάδες των κομμάτων μια ημέρα πριν την καυτή συνεδρίαση, όπου κλήθηκαν οι Καραμανλής, Σπίρτζης, Γεραπετρίτης και Χρυσοχοΐδης, για την τραγωδία στα Τέμπη.
.
Η ΝΔ αντικατέστησε τον Κώστα Τζαβάρα και έβαλε στη θέση του τον Δημήτρη Καιρίδη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ αντικατέστησε τον Παύλο Πολάκη με τον Γιάννη Ραγκούση, τομεάρχη Διαφάνειας, αλλά και τον Σπύρου Λάππα με τον αρμόδιο τομεάρχη Νίκο Παππά. Τέλος, ο Χρήστος Γιαννούλης θα λάβει την θέση του Θεόφιλου Γιαννόπουλου.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια ;; Το παιχνίδι είναι στημένο για να βγάλουν λάδι τις ευθύνες και να τις πετάξουν πιο κάτω στους τελευταίους τροχούς του τελευταίου βαγονιού … του τραίνου και είναι ύβρις στους νεκρούς … Θα το δείτε στο … “πόρισμα” της επιτροπής !! Είθε να βγούμε ψεύτες !!

Για τον αντιδραστικό Πολάκη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις για το ότι δύσκολα μπαίνει σε καλούπι … και μάλλον ήταν αγκάθι κι έπρεπε να βγει από το σχήμα μην έκανε καμιά στραβή και τους εξέθετε !!

Όσο για τον Πυργιώτη Κώστα Τζαβάρα, μόλις πριν λίγες ημέρες, έρριξε το τελευταίο χτύπημα στη Νέα Δημοκρατία, όταν είπε το κατ’ αυτούς “ανεπίτρεπτο” … “Πιστεύετε ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη;” (vid) , ενώ παλαιότερα είχε πετάξει κεραμίδα κατά της Κεραμέως … ΚΕΡΑΜΙΔΑ ΤΖΑΒΑΡΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΑΜΕΩΣ: “Τι να το κάνω ένα πτυχίο από το Χάρβαρντ όταν το μορφωτικό σου επίπεδο είναι μηδέν;” , οπότε και ο Τζαβάρας ήταν μεγάλο αγκάθι που ίσως να τους έβγαζε τα μάτια !!

Άρα ;; Μάλλον φρούδες οι ελπίδες να βγουν τα άπλυτα στη φόρα !! Διότι ως γνωστόν … κόρακας κοράκου δεν βγάζει μάτι … ήτοι τα μιλήσανε τα συμφωνήσανε να παίξουν τον παπά … εδώ παπάς εκεί παπάς που είναι οι ευθύνες ;;; Μα στον σταθμάρχη βεβαίως βεβαίως …

Σχετικά για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ

………………………………………………………………………………………………………