Ο Πούτιν στη Μαριούπολη. (vid) Οδηγώντας αυτοκίνητο περιηγήθηκε στην πόλη και μίλησε με κατοίκους

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν - RIA Novosti, 1920, 19/03/2023

ΑΛΦΕΙΟΣ : Τι λες τώρα !!! Εμείς περιμέναμε να πάει ο Μητσοτάκης να εγκαινιάσει το μαιευτήριο !!! 😆 😆 😆 Τον Μάρτιο του 2022, ο πρωθυπουργός της Ελλάδας δήλωνε: «Θέλω να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και δη στην Μαριούπολη, που έχει καταστεί σύμβολο αντίστασης. Γνωρίζετε το έντονο ενδιαφέρον μας, καθώς εκεί διαβιούν περισσότεροι από 100.000 Ουκρανοί πολίτες ελληνικής καταγωγής. Η Ελληνική κυβέρνηση θα αναλάβει μετά το τέλος των εχθροπραξιών την ανακατασκευή του μαιευτηρίου στη Μαριούπολη, που βομβαρδίστηκε, ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης». 😆 😆

Ναι, βεβαίως το μαιευτήριο βομβαρδίστηκε, αλλά από τους Ουκρανούς, όπως αποδείχθηκε. Όσο για την ανακατασκευή, την έχουν αναλάβει οι απελευθερωτές της Μαριούπολης !! Ο Μητσοτάκης δεν πρόκειται να στείλει ούτε ένα ευρώ, στη ρωσσική πλέον Μαριούπολη, αφού διεξάγει πόλεμο (αυτός και η φάρα του) εναντίον της Ρωσσίας !! Και να έστελνε δηλαδή, μάλλον θα του τα επέστρεφαν πίσω, όπως έκαναν οι Ρώσσοι και με το σχέδιο Μάρσαλ, που δεν δέχθηκαν να πάρουν ούτε ένα δολάριο !!

………………………

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε το Ντονμπάς, με ελικόπτερο στη Μαριούπολη

Ο πρόεδρος της Ρωσσίας Βλαντιμίρ Πούτιν επισκέφθηκε τη Μαριούπολη, ανέφερε η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
.
Ο αρχηγός του κράτους έφτασε εκεί με ελικόπτερο και στη συνέχεια, με στάσεις, διέσχισε τις συνοικίες της πόλης οδηγώντας ένα αυτοκίνητο. Περιηγήθηκε σε πολλές τοποθεσίες και μίλησε με κατοίκους της περιοχής.
.
Ο αναπληρωτής πρωθυπουργός της Ρωσσικής Ομοσπονδίας Marat Khusnullin έδειξε στον Ρώσσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν το κτίριο της Φιλαρμονικής στη Μαριούπολη και είπε ότι είχε αποκατασταθεί σε τρεις μήνες.
.
.
Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Marat Khusnullin είπε στον Πρόεδρο για την πρόοδο στην κατασκευή και την αποκατάσταση της Μαριούπολης και των περιχώρων της.
.
«Ειδικότερα, συζήτησαν την κατασκευή νέων οικιστικών μικροπεριοχών, κοινωνικών και εκπαιδευτικών εγκαταστάσεων, υποδομών στέγασης και κοινοτικών υπηρεσιών και ιατρικών ιδρυμάτων», πρόσθεσε το Κρεμλίνο.
.
Στη μικροπεριφέρεια Nevsky, ο Πούτιν μίλησε με ντόπιους και στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση μιας από τις οικογένειες, πήγε στο σπίτι τους.
.
.
Επιπλέον, ο πρόεδρος επιθεώρησε την ακτογραμμή στην περιοχή του γιοτ κλαμπ, το κτίριο του θεάτρου και αξιομνημόνευτα μέρη στη Μαριούπολη . RIA Novosti
.
Άποψη των νέων κτιρίων του συγκροτήματος κατοικιών Nevsky στη Μαριούπολη. Στο βάθος - κατεστραμμένα πολυώροφα κτίρια
Άποψη των νέων κτιρίων του συγκροτήματος κατοικιών “Nevsky” στη Μαριούπολη.

Ο Πούτιν στην Ταυρική (Κριμαία) για την 9η επέτειο επανένωσης με τη Ρωσσία ! (vid)

…………………………………………………………………………………………………..