Ο Πούτιν στην Ταυρική (Κριμαία) για την 9η επέτειο επανένωσης με τη Ρωσσία ! (vid)

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Προς απογοήτευση των ΜΜΕ που έχουν λυσσάξει να γκαρίζουν, ότι ο Πούτιν είναι άρρωστος, “κάτι έχει και κρατιέται από το τραπέζι” , κλπ, κλπ λάσπες, σήμερα … στην επέτειο της επανένωσης της Κριμαίας με τη Ρωσσία, ο Πούτιν έφτασε στη Σεβαστούπολη για να ανοίξει σχολείο !!

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στη Σεβαστούπολη στο τιμόνι, δήλωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Μιχαήλ Ραζβοζάεφ στο κανάλι του στο Telegram .

“Ο Πρόεδρός μας Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς Πούτιν ξέρει πώς να εκπλήσσει. Με την καλή έννοια. Σήμερα έπρεπε να ανοίξουμε μια σχολή τέχνης για παιδιά στη Χερσώνη. Όλα ήταν έτοιμα για μια τηλεδιάσκεψη και μια αναφορά στον πρόεδρο μέσω ειδικών επικοινωνιών. Και ο Βλαντιμίρ Βλαντιμίροβιτς πήρε το αυτοκίνητο και ήρθε. Οδήγησε ο ίδιος. Γιατί σε μια τόσο ιστορική μέρα, ο πρόεδρος είναι πάντα με τη Σεβαστούπολη και τον λαό της Σεβαστούπολης”, έγραψε ο Ραζβόζαεφ.

Όπως σημείωσε ο κυβερνήτης, η Ρωσσία έχει έναν απίστευτο ηγέτη.

Η Κριμαία και η Σεβαστούπολη γιορτάζουν την ένατη επέτειο της επανένωσης με τη Ρωσσία μετά από δημοψήφισμα στις 16 Μαρτίου 2014.

Ο πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν έφτασε στην Κριμαία στην επέτειο της επανένωσης της χερσονήσου με τη Ρωσσία, όπως προκύπτει από βίντεο που δημοσιεύτηκε στο κανάλι Vesti Telegram .

Ο αρχηγός του κράτους έφτασε στη Σεβαστούπολη , όπου του έδειξαν τη σχολή τεχνών και το παιδικό κέντρο “Korsun” στη Χερσόνησο.

Και τα δύο ιδρύματα προετοιμάστηκαν για άνοιγμα στο πλαίσιο της πρώτης φάσης της κατασκευής του ιστορικού και αρχαιολογικού πάρκου «Ταυρική Χερσόνησος».

Το κέντρο “Korsun” (παράρτημα “Artek”) έχει σχεδιαστεί για παιδιά που έρχονται στη Σεβαστούπολη για να εξοικειωθούν με πολλά αξιοθέατα. Μπορεί να δεχθεί 300 παιδιά από όλη τη χώρα ταυτόχρονα. Στη σύγχρονη σχολή τεχνών, δημιουργικά προικισμένοι νέοι κάτοικοι της πόλης θα μπορούν να μελετήσουν την παγκόσμια καλλιτεχνική κληρονομιά με παραδείγματα μνημείων της αρχαίας και βυζαντινής εποχής.

Η Κριμαία και η Σεβαστούπολη γιορτάζουν την ένατη επέτειο από την ένταξη στη Ρωσία. Έγιναν ρωσικές περιοχές στις 18 Μαρτίου 2014 μετά τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος που διεξήχθη μετά το πραξικόπημα στην Ουκρανία. Το 96,77 τοις εκατό των ψηφοφόρων της Δημοκρατίας της Κριμαίας και το 95,6 τοις εκατό των κατοίκων της Σεβαστούπολης ψήφισαν υπέρ αυτού.

Η Μόσχα έχει επανειλημμένα δηλώσει ότι οι κάτοικοι της Κριμαίας έλαβαν την απόφασή τους δημοκρατικά, σε πλήρη συμμόρφωση με το διεθνές δίκαιο και τον Χάρτη του ΟΗΕ. Σύμφωνα με τον Πούτιν , το θέμα της Κριμαίας έχει οριστικά κλείσει. RIA Novosti 

…………………………………

Πρώην υπάλληλος του Λευκού Οίκου είπε πώς ο Πούτιν κατέστρεψε τα σχέδια των ΗΠΑ για την Κριμαία

…………………………………………………………………………………………………………………………