Άσαντ : Ένας κλόουν είναι ο Ζελένσκι και γελάμε μαζί του !! Η Συρία θα αναγνωρίσει τα νέα σύνορα της Ρωσσίας !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βλαντιμίρ Ζελένσκι. Εικονογράφηση: AP Photo/Efrem Lukatsky

Κανείς δεν γνώριζε τον Ουκρανό ηγέτη Βλαντιμίρ Ζελένσκι και μετά την έναρξη της στρατιωτικής ειδικής επιχείρησης, οι Σύροι τον κοιτάζουν σαν κλόουν. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα, 16 Μαρτίου, ο πρόεδρος της Συρίας, Μπασάρ αλ Άσαντ.

«Δεν ήξερα τίποτα για αυτόν. Αρχίσαμε να τον ακούμε σαν κλόουν. Τα αποφθέγματά του είναι σαν κλόουν – αυτό μας άρεσε γενικά, ο τρόπος που συμπεριφέρεται, σαν κωμικός ακόμα και στην πολιτική. Μερικές φορές χρειαζόμαστε τέτοιους κλόουν για να εκτονώσουν την κατάσταση, να μας κάνουν να γελάσουμε λίγο»,  είπε ο Σύρος ηγέτης σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Solovyov Live.

Όπως αναφέρει η ΕΑdaily, νωρίτερα, ο Άσαντ επιβεβαίωσε ότι η Δαμασκός θα αναγνωρίσει τα νέα σύνορα της Ρωσσίας με τα εδάφη που εντάχθηκαν μετά τα αποτελέσματα των δημοψηφισμάτων: τις περιοχές DPR, LPR, Kherson και Zaporozhye.

Σημείωσε ότι αυτές οι περιοχές ήταν πάντα ρωσσικές. Αυτή η ξεκάθαρη θέση, σύμφωνα με τον αρχηγό του κράτους, βασίζεται σε ιστορικά δεδομένα.

«Παραδόθηκαν στην Ουκρανία ίσως πριν από περίπου 100 χρόνια, νομίζω την εποχή του ( Βλαντιμίρ ) Λένιν . Κατοικούνται από Ρώσσους πολίτες και τα γεγονότα στο έδαφος δείχνουν ότι πρόκειται για ρωσσική γη. Είμαστε πεπεισμένοι για αυτή τη θέση, τόνισε ο πρόεδρος της Συρίας.

…………………………………………………….

Σχετικά για Ζελένσκι

Σχετικά για Ρωσσία

Σχετικά για Συρία

Άσαντ: Η Τουρκία πρέπει να φύγει, να τερματίσει την κατοχή της γης της Συρίας !

Κυρώσεις κατά του συριακού λαού από τη Δύση εγκλήματα πολέμου και μια μορφή ρατσισμού

……………………………………………………………………………………………………….