Απεργιακός «πυρετός» για τα Τέμπη: Στους δρόμους χιλιάδες διαδηλωτές – Κλειστό το κέντρο της Αθήνας

News ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη μεγάλα συλλαλητήρια από Θεσσαλονίκη έως Κρήτη. «Πλημμυρίζουν» οι πλατείες. Φωτογραφίες και βίντεο από την 24ωρη απεργία.

Δυναμικό «παρών» δίνουν χιλιάδες διαδηλωτές στην Αθήνα και σε άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, διαμαρτυρόμενοι για την τραγωδία στα Τέμπη. Από νωρίς το πρωί της Πέμπτης, οι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, συμμετέχοντας συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία, τη δεύτερη από τη φονική σύγκρουση στα Τέμπη.

Οι εργαζόμενοι, τα συνδικάτα και οι φοιτητές διαμαρτύρονται για τις συνθήκες που oδήγησαν στον θάνατο 57 ανθρώπους και ζητούν να αποδοθούν ευθύνες σε όλους τους ιθύνοντες.

Αυτή την ώρα υπάρχουν τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα σε Σύνταγμα, Πλατεία Κλαυθμώνος και Προπύλαια.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ισχύουν από το πρωί στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, έχει διακοπεί η κίνηση των οχημάτων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Αμαλίας από τους στύλους του Ολυμπίου Διός, στη Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της Σέκερη, στην οδό Πανεπιστημίου και στην οδό Σταδίου.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τις συγκεντρώσεις:

απεργια 16 μαρτιου, συνταγμα

 

sintagma apergia 1603

Πηγή

…………………………………………………………………………………………………..