Τέμπη: Ο Καραμανλής σύρεται στη Βουλή!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Κάποτε ο Γεώργιος Ράλλης (Ραούλ) είπε το “δε θέλω ου” και … Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΧ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ offshore ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ  ΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ !!! Ω ΝΑΙ !!! ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ στις 31 Ιουλίου 2019ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ “ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ” ΟΣΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ… δεν ξέρει ελληνικά για να τονίσει τον ποταμό Αχελώο !! Έτσι έψαχνε πέρα-δώθε που να βάλει τον τόνο και τελικά τόνισε … “του Αχελωού” !!!

Αυτός λοιπόν, το απόβρασμα, ο βουτυρομπεμπές, δεν έχει σε καμιά υπόληψη τους Έλληνες, αφού τον μεγαλώσανε με την ιδέα ότι “κάποιος είναι” το κάθαρμα, και νομίζει ότι η Ελλάδα του ανήκει, όπως του ανήκει και ο ΤΥΜΒΟΣ ΤΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΩΝ …

Φυσικά την ευθύνη της ύπαρξης αυτού του αποβράσματος και των ομοίων της ράτσας του, την φέρει ακέραια ο ελληνικός λαός που κατά τα άλλα βαυκαλίζεται ότι έχει γραμμή αίματος από τον Λεωνίδα και τον Μέγα Αλέξανδρο … !!!

………………………………………

Τέμπη: Ο Καραμανλής σύρεται στη Βουλή!

Ο παραιτηθείς υπουργός μπροστά στη γενική κατακραυγή ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής ότι βρίσκεται στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών

Γράφει η εφημερίδαδημοκρατία” : Μπροστά στη γενική κατακραυγή η κυβέρνηση αναγκάστηκε να «εμφανίσει» τον μέχρι πρότινος κρυπτόμενο τέως υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή. Ο παραιτηθείς υπουργός, σε μια άκρως επικοινωνιακή κίνηση, ενημέρωσε τον πρόεδρο της Βουλής Κώστα Τασούλα πως βρίσκεται στη διάθεση της Επιτροπής Θεσμών.

Λίγη ώρα μετά τη συγκεκριμένη διαρροή τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας στην Επιτροπή Θεσμών κατέθεσαν αίτημα για να κληθούν ο Κώστας Καραμανλής και οι πρώην υπουργοί Μεταφορών Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Χρήστος Σπίρτζης, αλλά και ο Γιώργος Γεραπετρίτης, προκειμένου να ενημερώσουν για την «εξέλιξη των έργων της σύμβασης 717 για την τηλεδιοίκηση – σηματοδότηση». Από την παραπάνω λίστα απουσιάζει ο Κωστής Χατζηδάκης, με τη Ν.Δ., όπως όλα δείχνουν, να κάνει ό,τι μπορεί όλες αυτές τις ημέρες για να τον κρατήσει εκτός κάδρου. Την απουσία του σχολιάζει δηκτικά ο ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως πρέπει να κληθεί ο πρώην υπουργός Υποδομών, καθώς είναι ο πρώτος που υπέγραψε σύμβαση για την τηλεδιοίκηση, την 10005/2007.

Μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση ζητά και την κλήση της νέας διοίκηση των εταιριών ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και Hellenic Train, καθώς και των επικεφαλής των συνδικαλιστικών οργανώσεων, αίτημα με το οποίο συμφωνούν και άλλα κόμματα της αντιπολίτευσης. Μένει να φανεί αν θα υπάρξει και νέα συνεδρίαση της επιτροπής τις ερχόμενες ημέρες. Το μόνο σίγουρο είναι πως πλέον τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στη Βουλή, καθώς εκεί μεταφέρεται η σύγκρουση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης εφεξής, αρχής γενομένης από σήμερα. Το μεσημέρι ο υπουργός Επικρατείας, με αρμοδιότητα τις Υποδομές, Γιώργος Γεραπετρίτης ενημερώνει την επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου για το πολύνεκρο δυστύχημα των Τεμπών και τα μέτρα που αναλαμβάνει η κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Παραμένει το ερώτημα αν θα γίνουμε σήμερα σοφότεροι ή αν η συζήτηση θα αναλωθεί σε άγονες αντιπαραθέσεις και κραυγές. Ακολουθεί η κλήση των τεσσάρων υπουργών Υποδομών στην επιτροπή Θεσμών την προσεχή Δευτέρα. Την ίδια ώρα, αναμένεται να υπάρξει άμεσα συζήτηση και σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει αίτημα για προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή από τον Αλέξη Τσίπρα. Σε κάθε περίπτωση, η αντιπολίτευση εντείνει το πρέσινγκ με όσα μέσα διαθέτει, ιδίως κοινοβουλευτικά.

Χθες το ΠΑΣΟΚ κατέθεσε επίκαιρη επερώτηση στον Γιώργο Γεραπετρίτη για το τραγικό σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τις ευθύνες, την ολιγωρία, την κακοδιαχείριση και την αδράνεια του υπουργείου Υποδομών για τη λειτουργία του σιδηροδρομικού τομέα. Οσο για το ΚΚΕ, υπέβαλε κι εκείνο αίτημα για άμεση σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών, ζητώντας την κλήση όλων των υπουργών Μεταφορών από το 2007 και μετά.

…………………………

Σχετικά για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ

………………………………………………………………………………..