Ο Πούτιν συνεχάρη τις Ρωσσίδες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν συνεχάρη τις Ρωσσίδες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σημειώνοντας ξεχωριστά τις γυναίκες στρατιωτικές, των οποίων η αποφασιστικότητα και το θάρρος εκπλήσσουν τους πιο έμπειρους μαχητές.
.
Η 8η Μαρτίου, σημείωσε, γιορτάζεται σε πολλές χώρες, αλλά στη Ρωσσία γιορτάζεται με «ιδιαίτερη ζεστασιά και νόημα», τα πιο ευγενικά και ειλικρινή συναισθήματα, αφού μεταφέρεται το ύψιστο συναίσθημα για μια γυναίκα, για τη μητρότητα, από τους Ρώσσους από γενιά σε γενιά.
.
Σήμερα, είπε ο Πούτιν , όλοι οι Ρώσσοι εκφράζουν αγάπη και θαυμασμό για τις μητέρες, τις γιαγιάδες, τις αδερφές, τις συζύγους, τις κόρες, τις φίλες τους, «προσπαθούν να ευχαριστήσουν την αγαπημένη και την πιο κοντινή τους, αγκαλιά, πείτε για αυτό που μερικές φορές δεν υπάρχει αρκετός χρόνος στην καθημερινή δίνη των υποθέσεων, μεταφέρετε χαιρετισμούς και ευγενικά, ειλικρινή λόγια σε όσους πιστεύουν και περιμένουν στο σπίτι τους την ώρα των δοκιμασιών και του χωρισμού.
.
Σημείωσε ότι η αμετάβλητη ευθύνη των γυναικών, η ικανότητα να λαμβάνουν υπόψη όλες τις λεπτομέρειες, όλες τις πτυχές της επιχείρησης με την οποία ασχολούνται, προκαλεί μεγάλο σεβασμό.
RIA Novosti

……………………………………………………………………………………………………..