Εγκληματίες οικονομικοί δολοφόνοι οι Μητσοτάκης & Καραμανλής Junior. Οι ληστρικές συμβάσεις με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ-(Hellenic Train) 2020 & 2022

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Στη μνήμη των νεκρών της σύγκρουσης των τραίνων, που από τις αποκαλύψεις συμβάσεων του Δημοσίου με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, για τον κάθε νοήμονα Έλληνα μπορεί να χαρακτηριστεί ως ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ.

Αλήθεια … πόσοι είναι οι νεκροί, από τους 350+ επιβάτες ;; Σήμερα, στις 8 Μαρτίου 2023, ο δημοσιογράφος Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του στον ΑΝΤ1, σε μια έκρηξη ειλικρίνειας, είπε: “πόσοι είναι οι νεκροί δεν θα μάθουμε ποτέ” !!!

( Παρεμπιπτόντως, αν στις μέρες που ζούμε, η Πατρίδα μας βρισκόταν σε ελληνικά χέρια και μάλιστα με το καθεστώς της Σπάρτης, αυτοί οι δύο, τουλάχιστον, θα βρίσκονταν γκρεμισμένοι στον Καιάδα. Ρητορική η παρατήρηση … )

Δείτε στην εφημερίδα “δημοκρατία ,”πώς ο Μητσοτάκης και ο Καραμανλής τζούνιορ, χάρισαν 50.000.000 € τον χρόνο στους Ιταλούς βαπτίζοντας άγονη τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Και για να γλυτώσουν οι Ιταλοί 530.000.000 € …

Και οι δυο, όμως, θα πρέπει να εξηγήσουν τη σύμβαση που πέρασαν από τη Βουλή τον Ιούλιο 2022, μάλιστα με αναδρομική ισχύ από τον Ιανουάριο εκείνης της χρονιάς. Το πρώτο μέρος των συγκλονιστικών αποκαλύψεων για την εγκληματική σύμβαση που διαβάσατε στη «δημοκρατία». Υπάρχει και συνέχεια, όμως. Αυτή τη φορά, με έναν όρο μπανανίας και διασπάθισης του δημόσιου χρήματος.

Ο Καραμανλής άλλαξε την αρχική σύμβαση του Νοεμβρίου 2020, και το 2022 πέρασε από τη Βουλή την αδιανόητη χρηματοδότηση από το δημόσιο ταμείο της Hellenic Train με 50.000.000 ευρώ τον χρόνο, μετατρέποντας τη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη σε επιδοτούμενη και «άγονη γραμμή».

Δείτε ολόκληρη τη σύμβαση 2020: 

Δείτε ολόκληρη τη σύμβαση 2022: 

Αυτή την υπόληψη έχουν για εσένα …

Δούκας: «…έτσι πήρε η ΝΔ τις εκλογές…», Ηλεία, πυρκαγιές 2007, 49 νεκροί… ΚΑΙ «όποιος έλεγε καλημέρα, έπαιρνε λεφτά», (βίντεο)

Σχετικά για … το ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ

………………………………………………………………………………………………….

……………………………………………………………………………………………………..