Γερμανία: ο σταθμάρχης και το φλεγόμενο τρένο φάντασμα+ΒΙΝΤΕΟ

Χωρίς κατηγορία

Ένα σπάνιο περιστατικό σημειώθηκε στη Γερμανία, όταν μια αμαξοστοιχία τυλίχθηκε στις φλόγες. Η αμαξοστοιχία είχε πάρει φωτιά και έλιωσαν τα φρένα της και έτσι το έργο της πυροσβεστικής και των σωστικών συνεργείων έγινε ακόμα πιο δύσκολο καθώς στη συνέχεια η αμαξοστοιχία, άρχισε να κινείται προς τα αυστριακά σύνορα.

Τα όσα ακολούθησαν είναι σαν θρίλερ, καθώς ξεκίνησε η καταδίωξη του φλεγόμενου τραίνου-φαντάσματος, αφού δεν υπήρχε άνθρωπος πάνω του, ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Μάλιστα χρειάστηκε να παρέμβουν υπάλληλοι των γερμανικών σιδηροδρόμων ώστε να αλλάξουν την πορεία την ανεξέλεγκτης αμαξοστοιχίας. Συγκεκριμένα ο σταθμάρχης υπηρεσίας άλλαξε την κατεύθυνση στην διακλάδωση και έστειλε το τραίνο σε ελεύθερη γραμμή όπου ακινητοποιήθηκε όταν προσέκρουσε στην τερματική μπάρα της γραμμής.

Έτσι, με την σωτήρια επέμβαση του οξυδερκούς σταθμάρχη, που σε κλάσματα δευτερολέπτου πήρε την απόφαση να αλλάξει τα κλειδιά, αποσοβήθηκε ένα σοβαρό ατύχημα που θα συνέβαινε στον σταθμό, όπου υπήρχε πλήθος κόσμου και θα μετατρεπόταν σε τραγωδία !!

Εύγε στον σταθμάρχη !!!

Στη συνέχεια ακολούθησε η κατάσβεση της πυρκαγιάς από τις πυροσβεστικές δυνάμεις που κατέφθασαν βάζοντας τέλος σε αυτήν την περιπέτεια που ξεκίνησε αρκετά χιλιόμετρα μακριά και τελείωσε λίγο πριν η φλεγόμενη αμαξοστοιχία περάσει τα γερμανικά σύνορα και βρεθεί σε αυστριακό έδαφος.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, το ξέσπασμα της πυρκαγιάς στην αμαξοστοιχία «φάντασμα» δεν υπήρξαν θύματα, δεν προκάλεσε κάποιον τραυματισμό και μένει να διερευνηθούν τα αίτια τα οποία οδήγησε στην καταστροφή της.
…………………………………………
……………………………………………………………………………………………