Έγκλημα ΟΣΕ. Άθλια αντισυνταγματική παρέμβαση Μητσοτάκη στην δικαιοσύνη! Θα την επιστρέψει ως απαράδεκτη ο Ισίδωρος Ντογιάκος;

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

 

ΑΛΦΕΙΟΣ : Ο άθλιος και δόλιος Μητσοτάκης, με την πράξη του να στείλει επιστολή στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρο Ντογιάκο, όπου μεταξύ άλλων ανακοινώνει ότι θα στείλει το πόρισμα της επιτροπής που ο ίδιος συνέστησε, προκειμένου να ενσωματωθεί στην δικογραφία, καταπάτησε το Σύνταγμα της Ελλάδος !!

Σύνταγμα της Ελλάδος
MEΡΟΣ TPITO
Οργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας
TMHMA A΄
Σύνταξη της Πολιτείας
Άρθρο 26

[ 1. H νομοθετική λειτουργία ασκείται από τη Bουλή και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

2. H εκτελεστική λειτουργία ασκείται από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και την Kυβέρνηση.

3. H δικαστική λειτουργία ασκείται από τα δικαστήρια· οι αποφάσεις τους εκτελούνται στο όνομα του Ελληνικού Λαού. ]

Άθλιε Μητσοτάκη, οι λειτουργίες της Πολιτείας είναι διακριτές !! Καταπάτησες το Σύνταγμα της Ελλάδος κι αυτό από μόνο του επέχει καθαίρεση από τη θέση σου !! ( Το θέμα είναι… ποιός θα την κάνει ;; ) Εσύ Μητσοτάκη είσαι όργανο της εκτελεστικής λειτουργίας της Πολιτείας και δεν έχεις δικαίωμα να παρεμβαίνεις στη Δικαιοσύνη !!

Σύνταγμα της Ελλάδος
TMHMA E’
Δικαστική Εξουσία
ΚΕΦΑΛAIO ΠΡΩTO
Δικαστικοί λειτουργοί και υπάλληλοι
Άρθρο 87

[ 1. H δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία.

2. Oι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος. 3. H επιθεώρηση των τακτικών δικαστών ενεργείται από δικαστές ανώτερου βαθμού καθώς και από τον Εισαγγελέα και τους Aντεισαγγελείς του Aρείου Πάγου, των δε εισαγγελέων από αρεοπαγίτες και εισαγγελείς ανώτερου βαθμού, σύμφωνα με τους ορισμούς του νόμου. ]

Με επιστολή στον Ντογιάκο, επιβάλλει την κυβερνητική επιτροπή στην δικαστική έρευνα!

 

Θα επιστρέψει ως απαράδεκτη την επιστολή Μητσοτάκη ο Ισίδωρος Ντογιάκος;

Ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου οφείλει να επιστρέψει άμεσα την επιστολή του πρωθυπουργού, ως απαράδεκτη και φυσικά να μην την κάνει αποδεκτή. Η συγκεκριμένη επιστολή όπως αναλύσαμε, συνιστά πρωτοφανή παρέμβαση στο έργο της ελληνικής δικαιοσύνης, με διάχυτη την δυσοσμία συγκάλυψης του εγκλήματος των Τεμπών.

……………………

Σχετικά … για το ΕΓΚΛΗΜΑ ΟΣΕ

………………………………………………………………………………….