Τραμπ: Το Αφγανιστάν πουλά αμερικανικά όπλα στη Ρωσσία !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ντόναλντ Τραμπ. Φωτογραφία: AP Photo / Joe Maiorana.

ΑΛΦΕΙΟΣ : Έχουν πλάκα οι αμερικανοί. Εδώ τους έχει πάρει χαμπάρι και τους δουλεύει η συμμορία του Ζελένσκι, θα άφηναν τέτοια ευκαιρία οι Ταλιμπάν ;; 

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι οι Ταλιμπάν πουλάνε όπλα αμερικανικής κατασκευής που έχουν μείνει στο Αφγανιστάν, συμπεριλαμβανομένων ελικοπτέρων Apache, στη Ρωσσία και την Κίνα. Την εκδοχή αυτή παρουσίασε το Σάββατο στο ετήσιο συνέδριο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος των ΗΠΑ στα προάστια της Ουάσιγκτον, αναφέρει η ΕΑdaily.

«Διάβασα τις προάλλες ότι οι Αφγανοί Ταλιμπάν είναι η δεύτερη μεγαλύτερη δύναμη πωλήσεων όπλων στον κόσμο. Γιατί πουλάνε αυτά που τους δώσαμε». είπε ο πολιτικός.

«Ξεπουλάνε όλα τα υπέροχα, ολοκαίνουργια εργαλεία που τους δώσαμε. Ελικόπτερα Apache, που είναι τα καλύτερα στον κόσμο. Έδωσαν ένα στη Ρωσία, ένα στην Κίνα. Θα το ξεχωρίσουν και θα το αντιγράψουν. Τώρα θα το κάνουν γιατί είναι πραγματικά πολύ έξυπνοι». λέει ο πρώην πρόεδρος.

Κατά τη γνώμη του, μετά την αποχώρηση των αμερικανικών δυνάμεων από το Αφγανιστάν, περίπου 700.000 φορητά όπλα και 70.000 τεμάχια αμερικανικού εξοπλισμού παρέμειναν στη χώρα αυτή.

…………………………….

Σχετικά …

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Αξίας $ 85 δισ στρατιωτικό εξοπλισμό εγκατέλειψαν οι ΗΠΑ στους Ταλιμπάν !!

Μετά το φιάσκο με τους Ταλιμπάν, τακουμπάν στις ΗΠΑ, στα F-35 οι Γερμανοί…

……………………………………………………………………………………………