Η Hellenic Train υπόσχεται, αλλά είναι υποχρεωμένη εντός 15 ημερών να δώσει 21.000€ σε κάθε χαροκαμένη οικογένεια ως προκαταβολή !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Θα ήταν το άκρον άωτον της αναλγησίας και της απανθρωπιάς, αν ενεργοποιούσε την αισχρή, βρώμικη, κατάπτυστη απόφαση από το 2019 … Έγκλημα ΟΣΕ. Η δολοφονική μαφία Μητσοτάκη εξαίρεσαι αποζημιώσεων από το 2019 τις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train

Η δολοφονική μαφία του Μητσοτάκη προέβλεψε και γι’ αυτό !!!

Η υπουργική απόφαση με ημερομηνία 27/12/2019, που φέρει την υπογραφή του τότε υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, δηλαδή της σημερινής κυβέρνησης, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train να αρνηθούν να δώσουν αποζημιώσεις.

Δείτε τι λέει στο Άρθρο 13, ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1371/2007σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιβατών σιδηροδρομικών γραμμών

Παρ’ όλα αυτά, η Hellenic Train χωρίς κανένα ίχνος ανθρωπιάς, αντί να προστρέξει η ίδια σε κάθε μια χαροκαμένη οικογένεια και να τους δώσει τα τουλάχιστον 21.000€ για την κάλυψη των άμεσων οικονομικών αναγκών τους, τους καλεί ψυχρά και ανελέητα, να στείλουν e-mail με τα απαραίτητα χαρτιά (;) !!!

Την ίδια στιγμή που και ο τελευταίος δημοσιογραφίσκος βρήκε τους συγγενείς για να τους πάρει συνέντευξη !!!

Ξεφτίλες …

……………

Η ανακοίνωση της Hellenic Train  … μεταφρασμένη στην ελληνική …

«Συμμεριζόμενη το εθνικό πένθος στο οποίο έχει βυθιστεί όλη η χώρα και με απόλυτο σεβασμό στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας 62, τους τραυματίες και τους συγγενείς των θανόντων του τραγικού δυστυχήματος της 28.2.2023 η Hellenic Train Α.Ε.:

• Μεριμνά σε πλήρη συμμόρφωση με την κείμενη ευρωπαϊκή νομοθεσία σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, ώστε οι συγγενείς των θανόντων, οι τραυματίες και οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας IC 62 της 28.02.2023 να ικανοποιηθούν πλήρως ως προς τα σχετικά τους δικαιώματα με βάση τα άρθρα 11 και 13 του ΕΚ 1371/2007 (Link)

• Δηλώνει ότι είναι και θα παραμείνει στη διάθεση συγγενών των θυμάτων για κάθε υποστήριξη μπορεί να παράσχει. Όπως είναι αυτονόητο θα συνεχίσουμε να παρέχουμε κάθε συνδρομή με όλες μας τις δυνάμεις σε όλες τις αρμόδιες αρχές για τη διαλεύκανση των αιτίων αυτού του τραγικού δυστυχήματος.

Για την τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μας, παρακαλούμε καλέσατε στην τηλεφωνική γραμμή 212 000 2548 Για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία και την υποβολή απαραίτητων εγγράφων, παρακαλούμε, όπως επικοινωνήσετε στην ηλεκτρονική διεύθυνση claims@hellenictrain.gr».

………………………………

Δείτε πως σε μια άλλη περίπτωση αντιμετώπισε τους επιβάτες, … με ένα σάντουιτς που έληγε κι ένα μπουκαλάκι νερό, για την ταλαιπωρία τους …

………………………………………………………………………………………………………….