Έγκλημα ΟΣΕ. Η δολοφονική μαφία Μητσοτάκη εξαίρεσαι αποζημιώσεων από το 2019 τις ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Η δολοφονική μαφία του Μητσοτάκη προέβλεψε και γι’ αυτό !!!

Η υπουργική απόφαση με ημερομηνία 27/12/2019, που φέρει την υπογραφή του τότε υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών Γιάννη Κεφαλογιάννη, δηλαδή της σημερινής κυβέρνησης, δίνει τη δυνατότητα στις εταιρείες ΤΡΑΙΝΟΣΕ και Hellenic Train να αρνηθούν να δώσουν αποζημιώσεις.

Δείτε τι λέει στο Άρθρο 13, ο Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1371/2007σχετικά με τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιβατών σιδηροδρομικών γραμμών

Η απόφαση, που αξιοποίησε τη δυνατότητα που δίνει σε κάθε κράτος – μέλος ο ευρωπαϊκός Κανονισμός 1371/2007 για «τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των επιβατών σιδηροδρομικών γραμμών» να χορηγεί εξαιρέσεις επί συγκεκριμένων άρθρων για τις αποζημιώσεις επιβατών για ορισμένο χρονικό διάστημα, αφορούν στο Άρθρο 10 «Συστήματα ταξιδιωτικών πληροφοριών και κρατήσεων», Άρθρο 13 «Προκαταβολές», Άρθρο 15 «Ευθύνη για καθυστερήσεις, απώλειες ανταπόκρισης και ακυρώσεις», Άρθρο 16 «Επιστροφή χρημάτων και επαναδρομολόγηση», Άρθρο 17 «Αποζημίωση κομίστρου», Άρθρο 18 «Συνδρομή».

https://www.topontiki.gr/2023/03/04/

 

Δείτε τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 1371/2007

………………

Δείτε το βίντεο …

………………

Ας παρατηρήσουμε στο βίντεο ντοκουμέντο της στιγμής της σύγκρουσης, κάποιες λεπτομέρειες …

➡ Πριν τη σύγκρουση, στο κέντρο και στα δεξιά του βίντεο, εκεί που υπάρχει απόλυτο σκοτάδι, είναι η σιδηροτροχιά, πάνω στην οποία βρισκόταν η εμπορική αμαξοστοιχία. Παρατήρηση: Δεν φαίνεται, έστω και αχνά, καμία κίνηση.

 ➡ Γνωρίζουμε ότι, κάθε μηχανή τραίνου έχει προβολείς που φωτίζουν μπροστά. Παρατήρηση: Δεν φαίνεται κανένα φως !!

 ➡ Σε κάθε μηχανή τραίνου, ο θάλαμος χειρισμού που βρίσκεται ο μηχανοδηγός έχει φώτα. Παρατήρηση: Δεν φαίνεται πουθενά, έστω και σαν πυγολαμπίδα, κανένα φως.

➡ Τώρα το κυριότερο. Με δεδομένες τις παραπάνω παρατηρήσεις (φώτα στον θάλαμο, φως μπροστά) , δεν φαίνεται να κινείται τίποτα !! Παρατήρηση: Αν το εμπορικό τραίνο κινούνταν, θα είχε καταγραφεί στο βίντεο, όπως φαίνεται και η κίνηση της μοιραίας αμαξοστοιχίας !!

➡ Στο βίντεο, λίγο πριν την τεράστια έκρηξη, παρατηρούνται κάτω (λογικά επί της σιδηροτροχιάς) , σπινθηρισμοί που πρέπει να προκλήθηκαν από ηλεκτρικό βραχυκύκλωμα της ηλεκτροκίνησης. Προλαβαίνουμε και μετράμε περίπου πέντε έως έξι σπινθηρισμούς !! Τα συμπεράσματα ανήκουν στους ειδικούς …

Έγκλημα ΟΣΕ. ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ; 10 ΚΡΙΣΙΜΑ ερωτήματα για την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη…

…………………………………………………………………………………