Έγκλημα ΟΣΕ. ΤΙ ΚΡΥΒΟΥΝ; 10 ΚΡΙΣΙΜΑ ερωτήματα για την εμπορική αμαξοστοιχία στα Τέμπη…

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Το αναδημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη, από εδώ, εδώ, κλπ

Τα ερωτήματα πολλά μέχρι συνωμοσιολογίας, αλλά … ο πρώην διευθυντής ασφαλείας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κατάγγειλε ότι από δύο ημέρες πριν, συμμορία Ρομά είχε καταστρέψει την ηλεκτροκίνηση της γραμμής ανόδου προς Θεσσαλονίκη !!

Προηγουμένως, την πρώτη ημέρα, επιβάτες της αμαξοστοιχίας είπαν ότι το τραίνο ανέβαινε από πολύ πριν τη Λάρισα στη γραμμή καθόδου και μάλιστα είπαν, ότι το τραίνο σε κάποιο ή κάποιους σταθμούς έμεινε σε αναμονή για να περάσει άλλο τραίνο που κατέβαινε !!!

Τι ακριβώς έχει συμβεί ;;;

……………………………………..

Νικολέττα Κλειώρη
1.Τι μετέφερε η “αορατη” εμπορική αμαξοστοιχια 63503, της ισραηλινης ZIM ?
Γιατι δεν ηταν δηλωμενο το δρομολογιο της..?
2. Που είναι εξαφανισμενη η μηχανή της ?
3. Πόσα άτομα, επέβαιναν σε αυτήν;
4. Γιατι η φλόγα μανιτάρι στο βίντεο με το πορτοκαλο-ασημί χρώμα δεν έχει να κάνει με λάδια κλπ σηκώνοντας 1200 βαθμούς;
5. Που είναι οι αγνοούμενοι;
6. Γιατί ο πιτσιρικάς πήρε το 112 και όχι πρωτα τους γονεις του και μετά την αστυνομία, όπως θα έκανε καθε σοκαρισμενος πιτσιρικας?
7.

Απο που κι ως που, ηταν έτοιμα 45 ασθενοφόρα και προσωπικό, μέσα σε 10 λεπτά λές και το περίμεναν και το Γενικό νοσοκομείο Λάρισας ενώ ΔΕΝ εφημέρευε, μέσα σε μισή ώρα ήταν σε ετοιμότητα;
8. Γιατί πήγε κλιμακιο του στρατού εκεί, ΠΡΙΝ απο όλους;
9. Γιατι η HELLENIC TRAIN είναι εξαφανισμένη και τηρεί σιγή ασυρμάτου?
10. Γιατι διορισαν τον καθηγητη Θαναση Ζηλιασκοπουλο επικεφαλης των εμπειρογνωμονων, οταν ο ιδιος, ηταν ο πρώην Πρόεδρος & CEO της ΤΡΑΙΝΟΣΕ επι πεντε χρονια, 2010-15 και Πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ από το 2021..?
Δηλαδη ο πρώην επικεφαλής του οργανισμού που ελέγχεται για παραλείψεις και εγκληματική αμέλεια, θα ελεγξει τον εαυτο του και το εργο του και θα βγαλει πορισμα…?
Μπεεε…
Thanos Papadopoulos

………………………………………………………………………………………………………