Έγκλημα ΟΣΕ. Εξώδικο που είχε σταλεί τους καθιστά όλους ποινικά υπεύθυνους !! Να παραιτηθεί ΤΩΡΑ η κυβέρνηση του Μητσοτάκη !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Κόλαφος το εξώδικο της Πανελλήνιας Ένωσης Προσωπικού Έλξης, που στάλθηκε την 1 Νοεμβρίου 2022, στον ΟΣΕ, τον υπουργό Μεταφορών και Υποδομών, την ΡΑΣ και την Hellenic Train.

Τους καθιστά ΟΛΟΥΣ, μέχρι και τον πρωθυπουργό, υπεύθυνους για εγκλήματα του Ποινικού Κώδικα !!

Τραγωδία ΟΣΕ. Μια παραίτηση από τον Απρίλιο 2022, “δείχνει” όχι μόνο πολιτικές ευθύνες του υπουργού Καραμανλή που παραιτήθηκε !

https://twitter.com/Marka2free/status/1630842457888808961

Συνδικαλιστές ΟΣΕ πριν 1 μήνα !! “οι Κυβερνήσεις και η σημερινή, έχει άλλες προτεραιότητες και όχι την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών. Αντιλαμβάνονται την ασφάλεια ως κόστος”

ΟΣΕ. 30 χρόνια κωλυσιεργούν τον εκσυγχρονισμό κίνησης συρμών. Την ευθύνη φέρει ακέραια η κυβέρνηση !!

……………………………………………………………………………………………………..