Μπακογιάννη: Αν δεν πλειστηριάζονται οι πρώτες κατοικίες, δεν θα δίνουν δάνεια οι τράπεζες !! Ψηφίστε τους !!

News ΕΛΛΑΔΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΛΛΑ, ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΜΕ ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… “ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

(Άρθρα 185 & 186 του N. 3463/ 2006, ΦΕΚ Α 114/30.6.2006), η δωρεάν παραχώρηση στους μετανάστες, δικαιώματος κυριότητας και χρήσης ακινήτων, ιδιοκτησίας του Δημοσίου (συμπεριλαμβανομένων των ιδιωτικών ακινήτων που έχουν περιέλθει εκ κατασχέσεως στην ιδιοκτησία του Δημοσίου, των Ασφαλιστικών Ταμείων και των Τραπεζών).

ΑΛΦΕΙΟΣ : Μαύρα κοράκια με νύχια γαμψά … ΝΔ Οικονόμου: Το 2022 έγιναν περίπου 3.000 πλειστηριασμοί. Είδατε να ξεσηκωθεί ο κόσμος;;

Το ΕΓΚΛΗΜΑ. Οι τράπεζες, τα funds και η συνέργεια των κομμάτων της Βουλής υπέρ τους

Όλα τα κοράκια μαζί στα funds !! Ο γιος του Αρεοπαγίτη Ντογιάκου, τα παιδιά του Σιούφα, ο Πάτσης, κόμματα της Βουλής, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, επιμελητές !!

Οικονομική ανάλυση σε λίγα δευτερόλεπτα

Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη – Κούβελα: «Η συζήτηση ότι δεν πρέπει να γίνεται κανένας πλειστηριασμούς σε σπίτια πρώτης κατοικίας σημαίνει ότι δεν θα δίνει καμία τράπεζα κανένα δάνειο σε κανένα ζευγάρι. Αυτή είναι μια πραγματικότητα που αναγνωρίζεται ευρωπαϊκά.

Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα που πρέπει να αντιμετωπιστεί, αλλά για να αντιμετωπιστεί θα πρέπει να εξαντληθούν οι δυνατότητες τις οποίες μας δίνει το νομικό πλαίσιο. Χωρίς να θέσουν σε κίνδυνο τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος. Είναι όρος επιβίωσης για την Οικονομία. Όταν τα έλεγε ο Τσακαλώτος τα έλεγε για να κρατήσει όρθιο το τραπεζικό σύστημα. Τώρα κάνουν κριτική που επιβεβαιώνουν τον νόμο τους», είπε η Ντόρα Μπακογιάννη και πρόσθεσε: «Βεβαίως και έχουμε υποχρεώσεις. Έχουμε βγει από τα μνημόνια, αλλά είμαστε σε συνεχή επίβλεψη και το ξέρει όλος ο κόσμος. Έχουν μείνει οι υποχρεώσεις και έχουν μείνει και πολλά συμφωνηθέντα που πρέπει να τηρηθούν. Πολλές αποφάσεις παίρνονται με τη σύμφωνη γνώμη των ευρωπαίων εταίρων. Είναι γνωστό αυτό. Δεν έχει κανένα νόημα να παραμυθιάζουμε τον κόσμο. Δεν υπάρχει δυνατότητα μη πλειστηριασμών. Μη πλειστηριασμός σημαίνει μη δάνειο».

Από το 2016 … Στενός συγγενής του Τσακαλώτου ιδρυτής εταιρίας που θα πάρει τα κόκκινα δάνεια του κόσμου!

Οι ΝεοΔημοκράτες εργολάβοι των “κόκκινων δανείων” !! Εκτός από τον Πάτση, ποιός θυμάται τα παιδιά του Σιούφα ;;

Τι έλεγε το 2018 …

Φυσικά ομιλεί εκ του ασφαλούς, εφόσον το δάνειο της εφημερίδας τους “Κήρυξ” Χανίων, πληρώθηκε από τον βασικό μέτοχο (ελληνικό δημόσιο) με τις ανακεφαλαιοποιήσεις των τραπεζών …

………………………..

Σχετικό από το 2017 …

……………………………………

Χειρότερος κι από τον σεισμό της Τουρκίας ο Άρειος Πάγος !! Τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών από τα funds…

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… “ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

Νίκος Ι. Αντωνιάδης: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για την απόφαση του Αρείου Πάγου της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα FUNDS ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ !

…………………………………………………………………………………………………………………………….