Μήνυμα του Συμβουλίου 13 Γιαγιάδων Αυτοχθόνων: “…οι παρακμάζοντες θεσμοί στον πλανήτη μας αρχίζουν να καταρρέουν, κοιτάξτε ψηλά.”

News ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Native American Store

Μήνυμα του Συμβουλίου 13 Γιαγιάδων Αυτοχθόνων:

“Καθώς κινείσαι μέσα σε αυτούς τους καιρούς που αλλάζουν… να είστε χαλαροί με τον εαυτό σας και να είστε εύκολοι ο ένας με τον άλλο Είσαι στην αρχή για κάτι καινούργιο. Μαθαίνεις έναν νέο τρόπο ύπαρξης. Θα διαπιστώσετε ότι εργάζεστε λιγότερο στα yang modes που έχετε συνηθίσει.
Θα σταματήσετε να εργάζεστε τόσο σκληρά για να πάτε από το σημείο Α στο σημείο Β με τον τρόπο που κάνατε στο παρελθόν, αλλά αντίθετα, θα ξοδέψετε περισσότερο χρόνο βιώνοντας τον εαυτό σας στο σύνολο, και τη θέση σας σε αυτό.
Αντί να ταξιδέψεις σε έναν στόχο εκεί έξω, θα ταξιδέψεις βαθύτερα στον εαυτό σου. Η γιαγιά της μητέρας σου ήξερε πώς να το κάνει αυτό. Οι πρόγονοί σου από παλιά ήξεραν πώς να το κάνουν αυτό. Γνώριζαν τη δύναμη της θηλυκής αρχής… και επειδή κουβαλάς το DNA τους στο σώμα σου, αυτή η σοφία και αυτός ο τρόπος ύπαρξης είναι μέσα σου.
Κάλεσέ το. Κάλεσέ το. Κάλεσε τους προγόνους σου μέσα. Καθώς οι συνήθειες που βασίζονται στο yang και οι παρακμάζοντες θεσμοί στον πλανήτη μας αρχίζουν να καταρρέουν, κοιτάξτε ψηλά. Ένα αεράκι ανακάτεψε. Νιώσε τον ήλιο στα φτερά σου. “
Συγγραφέας & Καλλιτέχνης: Άγνωστος
……………..

…………………………………………………………………………………………….