Ομιλία του Πούτιν στο κατάμεστο στάδιο Luzhniki της Μόσχας !! (vid)

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κόσμος πριν το συλλαλητήριο-συναυλία Δόξα στους υπερασπιστές της Πατρίδος!  στο Luzhniki - RIA Novosti, 1920, 22.02.2023
© RIA Novosti / Ilya Pitalev Μεταβείτε στη mediabank Κόσμος πριν το συλλαλητήριο-συναυλία “Δόξα στους υπερασπιστές της Πατρίδος!” στο “Λουζνίκι”

Μια συγκέντρωση-συναυλία αφιερωμένη στον υπερασπιστή της πατρίδας πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Luzhniki της Μόσχας. Χιλιάδες Ρώσσοι κατέκλυσαν το στάδιο. Στο κοινό απηύθυνε χαιρετισμό ο Πρόεδρος της Ρωσσίας. Περισσότερα εδώ. Πιο κάτω δείτε το βίντεο.

Κόσμος στο συλλαλητήριο-συναυλία Δόξα στους υπερασπιστές της Πατρίδος!  στο Luzhniki - RIA Novosti, 1920, 22.02.2023
© RIA Novosti / Ilya Pitalev Κόσμος στο συλλαλητήριο-συναυλία “Δόξα στους υπερασπιστές της Πατρίδος!” στο “Λουζνίκι”
“Υπάρχουν άνθρωποι που αποφασίζουν μόνοι τους να υπερασπιστούν το πιο ιερό και αγαπητό πράγμα που έχουμε: την οικογένεια και την πατρίδα. Στο πλαίσιο μιας ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, συγκεντρωθήκαμε, στην πραγματικότητα, για μια εορταστική εκδήλωση, αλλά αυτή τη στιγμή υπάρχει μάχη στα ιστορικά μας σύνορα για τον λαό μας. Οδηγείται από τους ίδιους θαρραλέους μαχητές που τώρα στέκονται εδώ. Πολεμούν ηρωικά, θαρραλέα, γενναία. Είμαστε περήφανοι για αυτούς! Δεν έχουμε ίσους!” είπε ο Πούτιν, σφίγγοντας τα χέρια με τους στρατιώτες που στέκονται στη σκηνή. Και μαζί με όλο το γήπεδο φώναξε τρεις φορές «Όρα!».

………………………………………………………………………………………………….