Νίκος Ι. Αντωνιάδης: ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ για την απόφαση του Αρείου Πάγου της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα FUNDS ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ !

News ΕΛΛΑΔΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Για να δούμε !! …

Νίκος Ι. Αντωνιάδης ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !! ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ την Τετάρτη το πρωί για την απόφαση του Αρείου Πάγου της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ από τα FUNDS ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ !

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ !!
ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ την Τετάρτη το πρωί ,
για την απόφαση του Αρείου Πάγου της ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ,
από τα FUNDS ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ !
Φαίνεται πως ΔΕΝ έχει σχέση με τη μάχη κατά της απάτης ,
ΕΧΕΙ όμως ,
και έχει ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ !
Πότε πρόλαβαν οι Αρεοπαγίτες ;
Πώς γνώριζαν τα funds ;
Μία ιστορία ασύλληπτης ΑΠΛΗΣΤΙΑΣ ,
σε βάρος των νοικοκυριών ,
παίρνει το δρόμο της ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ !
Γιατί …φασούλι το φασούλι, γεμίζει το σακούλι !
Αύριο θα ανακοινώσω τις ΝΕΕΣ “ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ” στην ομάδα !
ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΤΕ !!!
…………………………………………

Σχετικά …

“Αετός τοξευθείς” … Αισώπου μύθος

Κατ’ επέκτασιν του λόγου, στη θέση του “κάποιου” , οι Έλληνες που αποτελούν το Δημόσιο και στη θέση των “οικείων” , οι υπάλληλοι του Δημοσίου, δηλαδή των Ελλήνων. Ως γνωστόν, κάθε πρόσληψη δημοσίου υπαλλήλου εγγράφεται σε ΦΕΚ που εκδίδεται.

Άρα, δημόσιοι υπάλληλοι είναι και οι βουλευτές, όπως και οι δικαστές. Κι αυτοί υποτίθεται ότι προέρχονται από ελληνικές οικογένειες, έχουν μάνα, πατέρα, αδέλφια … , αλλά τοξεύουν, αυτοί οι υπάλληλοι, τους Έλληνες …

Όλα τα κοράκια μαζί στα funds !! Ο γιος του Αρεοπαγίτη Ντογιάκου, τα παιδιά του Σιούφα, ο Πάτσης, κόμματα της Βουλής, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, επιμελητές !!

ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ 1086/4-7-1980 ΦΕΚ Α’ 256

Β’ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ BRETTON WOODS / Δ.Ν.Τ. /

ΑΡΘΡΟ ΧΧΧ / ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

4) συνήθων ( απεριορίστων ) , ( μηνιαίων; ) εμβασμάτων ( από το ΔΝΤ ) για δαπάνες διαβίωσης των οικογενειών !!

Δήλον ότι, και με την ευχέρεια των απεριόριστων δαπανών καλής διαβίωσης των οικογενειών, δια νόμων που ψηφίζουν οι υπάλληλοι βουλευτές, έχουν κρίνει κατά καιρούς ότι, η καλή διαβίωση καθενός εξ αυτών αποτιμάται στο ποσό περίπου των 5.000 ευρώ/μήνα, το αυτό και για τους δικαστές.

Ενώ οι υπάλληλοι βουλευτές, επίσης κατά καιρούς έχουν κρίνει και ψηφίσει ότι, για την “καλή” διαβίωση των Ελλήνων από τους οποίους μισθοδοτούνται, αρκούν μερικά ψίχουλα των 350, 500, 750, 1.000 και σε εξαιρετικές περιπτώσεις έως 1.500 ευρώ/μήνα …

Δηλαδή, οι υπάλληλοι (βουλευτές, υπουργοί) κρίνουν, ψηφίζουν και αποφασίζουν εις βάρος των εργοδοτών τους Ελλήνων ( Δημόσιο ) . Παγκόσμια πρωτοτυπία, να διαφεντεύουν οι υπάλληλοι τις ζωές των αφεντικών τους !!

Εννοείται ότι, τα χρήματα που απορροφούνται από το ΔΝΤ, είναι πλούτος – περιουσία των Ελλήνων !!

Το ΕΓΚΛΗΜΑ. Οι τράπεζες, τα funds και η συνέργεια των κομμάτων της Βουλής υπέρ τους

Σύμφωνα με έγγραφα, που έχει στην διάθεση του το iEidiseis, ο υιός του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου, Eυάγγελος Ισιδώρου Ντογιάκος, είναι δικηγόρος, που εκπροσωπεί ένα από τα funds και μάλιστα υπογράφει κατασχετήριο, που επιδόθηκε σε εγγυητή δανείου την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που έγινε η κεκλεισμένων των θυρών διάσκεψη του Αρείου Πάγου, όπου 56 Ανώτατοι δικαστές ψήφισαν υπερ των πλειστηριασμών και μόνον 9 είπαν όχι.

Δικαστές Άρειου Πάγου: «Δεν θα επιβραβεύσουμε τους κακοπληρωτές!» (Οι μισθοί των δικαστών είναι ίσοι των βουλευτών)

Αστραπιαία καθαρογραφή της απόφασης του Αρείου Πάγου υπέρ των funds !! Δείτε την

Όπως επισημαίνεται στο iEidiseis η σύνδεση του υιού του Εισαγγελέα Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου με τα funds, είναι ίσως και η εξήγηση στο γιατί, ενώ αρχικά επρόκειτο να ανέβει στην έδρα ο ίδιος ο Ανώτατος Εισαγγελέας, στη συζήτηση, που έγινε στο εν Ολομελεία Δικαστήριο του Αρείου Πάγου στις 26 Ιανουαρίου, τη θέση του πήρε ο Αντεισαγγελέας ΑΠ Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος, που επίσης τάχθηκε υπέρ των πλειστηριασμών.

Τράπεζες και funds, σαν λυσσασμένα σκυλιά ορμούν να ξεσκίσουν τους Έλληνες … Δεν περίμεναν καν την απόφαση του Αρείου Πάγου !!

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στα έγγραφα, που έχει στη διάθεση του το iEdiseis, στο κατασχετήριο, που υπογράφει ο δικηγόρος Ευάγγελος Ι. Ντογιάκος, αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι: “….της εταιρίας με την επωνυμία “CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ” ή CEPAL HELLAS, που εδρεύει…., νομίμως αδειοδοτηθείσης από την Τράπεζα της Ελλάδος, (απόφαση υπ΄αριθμόν 207/1/29.11.2016 της Επιτροπής Πιστωτικών και Ασφαλιστικών Θεμάτων της Τράπεζας της Ελλάδος) ως εταιρία Διαχείρισης από Δάνεια και Πιστώσεις δυναμει των Διατάξεων του ν. 4354/2015 και της Πράξης 118/19.5.2017 της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος, όπως τροποποιήθηκε από την υπ΄αριθ.153/8.1.2019 Πράξη στην οποία έχει ανατεθεί, υπό την ιδιότητα της ως εντολοδόχου, ειδικού πληρεξουσίου και αντικλήτου, η διαχείριση των απαιτήσεων της εταιρίας ειδικού σκοπού, με την επωνυμία “GALAXY IN FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY” (ΓΚΑΛΑΞΥ ΙΝ ΦΑΝΤΙΝΓΚ ΝΤΕΣΙΓΚΝΕΙΤΕΝΤ ΑΚΤΙΒΙΤΥ ΚΟΜΠΑΝΥ”, με έδρα στην Ιρλανδία…. με αριθμό καταχώρησης …. (ο Δικαιούχος της Απαίτησης), όπως νομίμως εκπροσωπείται κατά τα οριζόμενα στο από 18.6.2021 Ιδιωτικό Συμφωνητικό Διαχείρισης Απαιτήσεων, το οποιο αποτελεί περίληψη της από 8.4.2021 Σύμβασης Μακροπρόθεσμης Διαχείρισης, ως τροποποιήθηκε και το οποίο καταχωρήθηκε νομίμως στα βιβλία του Ενεχυροφυλακίου Αθηνών την 22.6.2021, με αριθμό πρωτοκόλλου …. και σύμφωνα με το Ειδικό Πληρεξούσιο του Συμβολαιογράφου Αθηνών…. της τελευταίας αλλοδαπής εταιρίας ως ειδικής διαδόχου της ανώνυμης Τραπεζικής Εταιρίας με την επωνυμία “ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ” και το δ.τ ALPHA BANK (η οποία έφερε την επωνυμία ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΙΣΤΕΩΣ), που κατόπιν μεταβλήθηκε σε ΦΑΝΤΙΝΓΚ ΝΤΕΣΙΓΚΝΕΙΤΕΝΤ ΑΚΤΙΒΙΤΥ ΚΟΜΠΑΝΥ” και της εταιρίας Διαχείρισης με την επωνυμία CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, στο Ενεχυροφυλακίο Αθηνών.

28. Ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο του υπ αριθμόν… Ειδικού Πληρεξουσίου του Συμβολαιογράφου… της εταιρίας “GALAXY IN FUNDING DESIGNATED ACTIVITY COMPANY” (ΓΚΑΛΑΞΥ ΙΝ ΦΑΝΤΙΝΓΚ ΝΤΕΣΙΓΚΝΕΙΤΕΝΤ ΑΚΤΙΒΙΤΥ ΚΟΜΠΑΝΥ”, προς την εταιρία Διαχείρισης CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”.

29. Ακριβές επικυρωμένο αντίγραφο του υπ΄αριθμόν… Συμβολαιογράφου Αθηνών…. της εταιρίας Διαχείρισης CEPAL HELLAS ΧΡΗΜΑΤΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΠΙΣΤΩΣΕΙΣ”, προς τον υπογράφοντα πληρεξούσιο δικηγόρο. Αθήνα 25.1.2023 Ο της επιτάσουσας Πληρεξούσιος Δικηγόρος Ευάγγελος Ι. Ντογιάκος“.

……………….

ΝΔ Οικονόμου: Το 2022 έγιναν περίπου 3.000 πλειστηριασμοί. Είδατε να ξεσηκωθεί ο κόσμος;;

……………………….

Χειρότερος κι από τον σεισμό της Τουρκίας ο Άρειος Πάγος !! Τάσσεται υπέρ των πλειστηριασμών από τα funds…

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΔΗΜΟΥΣ 1111

ΔΩΡΕΑΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΠΛΗΡΗ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΣΕ… “ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ” ΠΟΥ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!! ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ !!! ΕΛΛΗΝΕΣ !!! ΥΠΑΡΧΕΤΕ ;;; ΖΕΙΤΕ ;;; ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ;;;

.

.

Οι κυβερνήσεις έτρεξαν να σώσουν τις τράπεζες με τις ανακεφαλαιοποιήσεις … που όλα τα δάνεια αποπληρώθηκαν από τον ελληνικό λαό (έχουν πληρωθεί από τον μέτοχο, λέει η εξεταζόμενη, σχετικά με το δάνειο του Μητσοτάκη για την εφημερίδα Κήρυξ Χανίων) !! Δείτε το βίντεο !!

Παρεμπιπτόντως, όταν ο Παπαδόπουλος με τη Χούντα χάρισε τα χρέη προς τις τράπεζες, κυρίως των αγροτών, απαίτησε την άρση των υποθηκών με την απόσβεση των χρεών από το Κράτος και προστάτευσε τις ιδιοκτησίες των Ελλήνων !! Οι σημερινοί διαχειριστές του Κράτους τι έκαναν ;; Για το δάνειο του Μητσοτάκη, αν ήταν ενυπόθηκο, έχει κρατήσει την υποθήκη η τράπεζα και τώρα την πούλησε σε fund ;; Λογικά όχι, διότι τα δάνειο διαγράφηκε εντελώς και άρα, αν υπήρχε υποθήκη έχει αρθεί !!

Το χειρότερο και αίσχιστο της υπόθεσης είναι ότι, για να πάρουν τις ανακεφαλαιοποιήσεις οι τράπεζες, έκαναν εκκαθάριση των δανείων, πήραν τα χρήματα και διέγραψαν τα χρέη (όπως ακριβώς το λέει στο βίντεο η εξεταζόμενη) !! Παρανόμως και μαφιόζικα, οι τράπεζες κράτησαν και πούλησαν τις υποθήκες στα funds, για ένα ακόμη ληστρικό κέρδος, στο 8 έως 20% της ονομαστικής αξίας κάθε δανείου !!

Ως γνωστόν τα ιδιωτικά καταστήματα που λέγονται τράπεζες, πωλούν και αγοράζουν χρήμα μόνο με κέρδος και είναι περίεργο, πως, αν δεν είχαν εξοφληθεί από το Δημόσιο(δλδ τους Έλληνες) , πούλησαν τα δάνεια με τεράστια ζημιά γι αυτές ; Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση !! Άρα, εδώ έχουμε την εφαρμογή ενός από χρόνια οργανωμένου σχεδίου ληστείας και αφελληνισμού της ακίνητης ιδιοκτησίας !!

Η ΕΘΕΑΣ αγροτών καλεί τα κόμματα να λύσουν με νόμο τη γάγγραινα των funds

…………………………………………………………………………………………………….