Πούτιν για τη Δύση: “Οι έννοιες της τιμής, της εμπιστοσύνης, της ευπρέπειας δεν είναι γι’ αυτούς. Έχουν συνηθίσει να φτύνουν όλο τον κόσμο”.

News Politics ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η ετήσια ομιλία του Προέδρου της Ρωσσικής Ομοσπονδίας, Βλαδίμηρου Πούτιν, στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση της Ρωσσίας, Τρίτη 21 Φεβρουαρίου. Η τελετή πραγματοποιήθηκε στον χώρο Gostiny Dvor στη Μόσχα.
.
Πούτιν: “Οι Δυτικοί θέλουν να μας πείσουν ότι δεν υπάρχει θεός ή ότι υπάρχει ένας ουδέτερος θεός. Θέλουν να μας πείσουν ότι η οικογένεια δεν αποτελείται από άντρα & γυναίκα, αλλά από τα ίδια φύλα. Θέλουν να διαφθείρουν τα παιδιά μας και την κοινωνία μας με τις ανωμαλίες τους” .
.
«Κοίτα τι κάνουν στους δικούς τους λαούς! Η καταστροφή της οικογένειας, η πολιτιστική και εθνική ταυτότητα, η διαστροφή, ο εκφοβισμός των παιδιών – μέχρι και η παιδεραστία δηλώνονται ως κανόνας, κανόνας της ζωής τους. Οι ιερείς, οι ιερείς αναγκάζονται να ευλογούν τους γάμους ομοφύλων. Ο Θεός να τους ευλογεί! Αφήστε τους να κάνουν ό,τι θέλουν… Αυτό που θέλω να πω εδώ είναι: οι ενήλικες έχουν το δικαίωμα να ζουν όπως θέλουν, πάντα το αντιμετωπίζαμε αυτό στη Ρωσσία, κανείς δεν παρεισφρύει στην ιδιωτική ζωή και δεν πρόκειται να το κάνουμε», είπε ο Πούτιν.

Όλες οι ιστορίες για τη Δύση ως «ασφαλές καταφύγιο» για τις επιχειρήσεις αποδείχθηκαν ψεύτικες. Αυτό δήλωσε σήμερα ο Ρώσσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν κατά την ετήσια ομιλία του στην Ομοσπονδιακή Συνέλευση.

Υπενθύμισε πώς συνέβησαν όλα αυτά όταν Ρώσσοι επιχειρηματίες έσπευσαν στη Δύση.

«Φυσικά, το κεφάλαιο άρχισε να ρέει εκεί. Δυστυχώς, αντί να επεκταθεί η παραγωγή και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας εδώ στη Ρωσσία, το κεφάλαιο άρχισε να δαπανάται σε γιοτ και πολυτελή ακίνητα. Όλα πήγαν σε ευρεία ροή για κατανάλωση. Και όπου υπάρχει πλούτος, υπάρχουν τα παιδιά, το μέλλον τους. Ήταν πολύ δύσκολο για το κράτος να το εντοπίσει αυτό. Τα πρόσφατα γεγονότα έδειξαν πειστικά ότι η εικόνα της Δύσης ως ασφαλούς καταφυγίου αποδείχθηκε ψεύτικη». είπε ο πρόεδρος.

Σύμφωνα με τον ίδιο, αφαιρέθηκαν ακόμη και νόμιμα κερδισμένα κεφάλαια.

«Θα προσθέσω ένα πολύ απλό αλλά σημαντικό πράγμα. Κανείς από τους απλούς πολίτες δεν λυπήθηκε αυτούς που έχασαν τα κεφάλαιά τους σε ξένες τράπεζες. Δεν μετάνιωσε όσους έχασαν τα κότερα και τα παλάτια τους. Και στις συζητήσεις στην κουζίνα, οι άνθρωποι πιθανότατα θυμήθηκαν τόσο την ιδιωτικοποίηση της δεκαετίας του ’90 όσο και την επιδεικτική πολυτέλεια των νέων ελίτ. – λέει ο αρχηγός του κράτους.

Αλλά όλοι έχουν μια επιλογή, τόνισε ο Πούτιν.

«Κάποιος θα συνεχίσει να ζει τη ζωή του σε ένα ζεστό μέρος, αλλά είναι καιρός να καταλάβουμε ότι για τη Δύση τέτοιοι άνθρωποι είναι άνθρωποι δεύτερης διαλογής με τους οποίους μπορείς να κάνεις ό,τι θέλεις. Υπάρχει μια άλλη επιλογή – να είσαι με την Πατρίδα και να εργάζεσαι για τους συμπατριώτες. Όλοι πρέπει να καταλάβουν: και οι πηγές της ευημερίας και του μέλλοντος πρέπει να βρίσκονται μόνο εδώ, στη Ρωσσία». τόνισε ο Πρόεδρος.

«Το να τρέχεις με απλωμένο χέρι στη Δύση είναι άσκοπο», επανέλαβε τη σκέψη του ο Πούτιν. – Το κεφάλαιο πρέπει να επενδυθεί στη Ρωσία. Και το κράτος και η κοινωνία θα στηρίξουν».

Συμμετέχοντες στο ετήσιο μήνυμα του Προέδρου της Ρωσικής Ομοσπονδίας Βλαντιμίρ Πούτιν προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση στο Gostiny Dvor
Άλλα κύρια σημεία της ομιλίας του Πούτιν …
.
Μεταφέρω το σημερινό μήνυμα σε μια εποχή μη αναστρέψιμων αλλαγών σε όλο τον κόσμο, των σημαντικότερων ιστορικών γεγονότων που καθορίζουν το μέλλον των ανθρώπων, σημείωσε ο Πούτιν.
.
Η Δύση επιδόθηκε σε τσικάνια, έκλεισε τα μάτια σε πολιτικές δολοφονίες και καταστολές από το Κίεβο και ενθάρρυνε τους Ναζί να διαπράξουν τρομοκρατικές ενέργειες.
.
Οι διαπραγματεύσεις για την προμήθεια όπλων και την αεράμυνα, όπως σημείωσε ο αρχηγός του κράτους, διεξήχθησαν ακόμη και πριν από την έναρξη του NMD.
.
Το θέατρο των στρατιωτικών επιχειρήσεων κατακτήθηκε πολύ πριν από το πρώτο βήμα της Μόσχας.
.
Έπαιξαν με τις ζωές των ανθρώπων, έπαιξαν με «σημαδεμένα χαρτιά».
.
“Οι έννοιες της τιμής, της εμπιστοσύνης, της ευπρέπειας δεν είναι γι’ αυτούς. Έχουν συνηθίσει να φτύνουν όλο τον κόσμο. Αποδείχθηκε ότι αντιμετωπίζουν τους λαούς των χωρών τους με τον ίδιο τρόπο”, σημείωσε ο πρόεδρος.
.
Η θέση της Ρωσίας είναι ότι δεν μπορεί να υπάρξει διαίρεση σε «πολιτισμένες χώρες» και σε όλα τα υπόλοιπα. Αρνούμαστε κάθε αποκλειστικότητα.
.
“Έχει κανείς την εντύπωση ότι όλα αυτά είναι για να ξεχάσουμε τι έχει κάνει η Δύση. Άφησαν το τζίνι να βγει από το μπουκάλι”, είπε ο πρόεδρος.
Ως αποτέλεσμα των αμερικανικών στρατιωτικών εκστρατειών, περίπου ένα εκατομμύριο άνθρωποι πέθαναν και περισσότερα από 30 εκατομμύρια έγιναν πρόσφυγες.
«Κανείς στον κόσμο δεν θα το ξεχάσει αυτό», πρόσθεσε ο Πούτιν.
Περισσότερα εδώ

……………………………………………………………………………………………….