Fox News: “Sabotage Nord Stream. Είναι αλήθεια. Τώρα έχουμε την πραγματική απάντηση” (vid) Η καταστροφή της Ευρώπης…

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΥΡΩΠΗ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Ο Τάκερ Κάρλσον σχετικά με τις αναφορές του βραβευμένου με Πούλιτζερ δημοσιογράφου Seymour Hersh, ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream: “Ο Τζο Μπάιντεν αρνήθηκε οποιαδήποτε ευθύνη. Κατηγόρησε τη Ρωσσία. Τώρα έχουμε την πραγματική απάντηση σε αυτό που συνέβη. Δεν είναι δυνατόν να μην είναι αλήθεια. Είναι αλήθεια.”

ΓΕΡΜΑΝΟΙ !!! Κανείς στη χώρα σας δεν σας λέει τι σας έχει κάνει; Δεν είναι κανείς εξοργισμένος στη Γερμανία με όσα έκαναν οι Αμερικανοί στην υποδομή σας; ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ !!! Καμία “επίσημη” πηγή ειδήσεων στα κράτη της Ευρώπης δεν αναφέρει πώς σκοτώθηκε η οικονομία σας — και από ποιον;

Δολιοφθορά Nord Stream (1+2). Το έγγραφο… και όλοι “δείχνουν με το δάκτυλο” τον υπαίτιο !! Στόχος η καταστροφή της Ευρώπης !!

Nuland: Οι ΗΠΑ χαίρονται που το Nord Stream 2 έχει γίνει ένας «σωρός από μέταλλο στον πάτο της θάλασσας»

Η Σουηδία επιβεβαιώνει: «χονδροειδής δολιοφθορά» στους Nord Stream. Ποιός το έκανε θα μας πείτε; Τους ξέρετε…

Οι Nord Stream ίσως ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ !! Το 1982, ο Ρίγκαν ενέκρινε σχέδιο της CIA, που προκάλεσε μια τεράστια έκρηξη στον αγωγό φ/α της Σιβηρίας !!

Οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους Nord Stream 1,2 όπως το 1983 σαμποτέρ της CIA για ν’ ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαντινίστα στη Νικαράγουα ανατίναξαν υποθαλάσσιο αγωγό στο λιμάνι του Πουέρτο Σαντίνο;

Ο κόσμος πρέπει να επανεξετάσει τη στάση του απέναντι στις Ηνωμένες Πολιτείες λόγω των τρομοκρατικών επιθέσεων στους αγωγούς Nord Stream και Nord Stream 2, ανέφεραν αρθρογράφοι της κινεζικής εφημερίδας Huanqiu .

Όπως εξήγησαν οι συντάκτες του άρθρου, η διεθνής κοινότητα είναι υποχρεωμένη να απαντήσει στις λεπτομέρειες της εμπλοκής των αμερικανικών αρχών στο περιστατικό, που αποκάλυψε ο ερευνητής δημοσιογράφος Χερς, παρά την αντίσταση ορισμένων κρατών.

“Οι λεπτομέρειες που έχουν εμφανιστεί παγώνουν την ψυχή. Για παράδειγμα, αναφέρεται ότι η Ουάσιγκτον σχεδίαζε κρυφά αυτή την υπόθεση από τα τέλη του 2021, πολύ πριν από την έναρξη της ρωσο-ουκρανικής σύγκρουσης. Κατά τη διάρκεια περισσότερων από εννέα μηνών συζήτησης, η Ουάσιγκτον επικεντρώθηκε όχι στο αν θα ανατινάξει τον αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream, αλλά στο πώς να μην αφήσει κανένα στοιχείο πίσω, επομένως η εκτέλεση σχεδιάστηκε προσεκτικά ως προς το ποιος, πού και πότε θα γίνει», εξήγησε η δημοσίευση, που κοινοποίησε το RIA Novosti

Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να συγκαλέσει έκτακτη σύνοδο κορυφής μετά από το άρθρο του δημοσιογράφου Σέιμουρ Χερς σχετικά με την εμπλοκή των ΗΠΑ στις εκρήξεις του Nord Stream, έγραψε στο Telegram η εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

“Λοιπόν, πού είναι οι ειδικοί του ΝΑΤΟ για τους “νεοφερμένους” και τις νεκρές πάπιες, που μια φορά το χρόνο έκαναν τακτικά παράλογες κατηγορίες από την αρχή, δηλώνοντας ότι είχαν “πολύ παρόμοια” γεγονότα; Δεν παρουσίασαν ποτέ κανένα στοιχείο σε κανέναν “- δήλωσε.

“Λοιπόν, πότε θα πραγματοποιηθεί έκτακτη σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ για να διευθετηθεί η κατάσταση;” είπε η διπλωμάτης.

Η σιωπή του Scholz για την έκτακτη ανάγκη στο Nord Stream επιβεβαιώνει την επίγνωσή του

Η απροθυμία του γερμανού καγκελαρίου Olaf Scholz να κάνει εικασίες σχετικά με τους υπεύθυνους για την ανατίναξη των ρωσικών αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream μπορεί να εξηγηθεί μόνο από το γεγονός ότι ενημερώθηκε εκ των προτέρων για μια μελλοντική τρομοκρατική επίθεση, λέει ο Maximilian Krah, μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου από τη Γερμανία, του κόμματος “Εναλλακτική για τη Γερμανία” .
.
Ο Scholz είπε νωρίτερα ότι η Γερμανία θα εκφράσει τις υποθέσεις της για τους υπεύθυνους για το τι συνέβη στο Nord Stream όταν υπάρχουν στοιχεία και δεν θα κάνει εικασίες για αυτό το θέμα.
.
“Αναμφίβολα, η γερμανική κυβέρνηση ενημερώθηκε εκ των προτέρων από τους Αμερικανούς για το σαμποτάζ. Αυτή είναι η μόνη εξήγηση για την αμήχανη σιωπή του Scholz… Για τη γερμανική κυβέρνηση, αυτό το σαμποτάζ εξάλειψε ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα: το γεγονός ότι η αντιπολίτευση επρόκειτο να απαιτούν την έναρξη του αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2. Παραδόξως, ο Scholz αποκομίζει ένα στιγμιαίο πολιτικό όφελος από αυτό το σαμποτάζ: όχι άλλες ερωτήσεις για τους Nord Streams 1 και 2», είπε στο RIA Novosti.
.
.Η Ούρσουλα “απείλησε” με αντίποινα μετά τη δολιοφθορά στους Nord Stream !!! Ποιούς δεν μας είπε !!! , κι εμείς της θέσαμε μερικά ερωτήματα … , όπως να ρωτήσει τον παππού Biden …, που έχει ενεργειακή τρεμούλα

Προηγουμένως γράφαμε[ Τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τουλάχιστον στην Ελλάδα (π.χ. στο mega ο Ευαγγελάτος, και το Skai) , ξερνούν εμετικά μυθεύματα ότι το σαμποτάζ το έκανε η Ρωσσία !!!

Ο αγωγός Nord Stream 2 κόστισε συνολικά 11 δισεκατομμύρια ευρώ. Περίπου τόσο θα είχε κοστίσει και ο Nord Stream (1) .
.
Μια τέτοια στιγμή, που άρχιζαν τουλάχιστον στη Γερμανία, να ξεσηκώνονται οι πολίτες με διαδηλώσεις (τους οποίους τα ΜΜΕ τους είπαν φασίστες και ναζί) και να πιέζουν υπέρ του ανοίγματος του Nord Stream 2 , με βάσιμες ελπίδες να υποκύψουν οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις στην απαίτηση των πολιτών τους, και την Ρωσσία να περιμένει μια τέτοια εξέλιξη για την οποία και πίεζε, είναι τουλάχιστον ηλίθιο, αλλά και δόλιο, να μεταδίδονται τέτοια ψεύδη !!! ]

Υπάρχει ιστορικό προηγούμενο…

Οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους Nord Stream 1,2 όπως το 1983 σαμποτέρ της CIA για ν’ ανατρέψουν την κυβέρνηση Σαντινίστα στη Νικαράγουα ανατίναξαν υποθαλάσσιο αγωγό στο λιμάνι του Πουέρτο Σαντίνο;

Σχετικά … για NORD STREAM

Γιατί γκρινιάζει η Ursula von der Leyen;

……………………………………………………………………………………….