Η Ρωσσία αύξησε την παραγωγή βλημάτων Krasnopol !! Leopard, Abrams, Challenger, θηράματα με Bonus για τους Ρώσσους !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

ΑΛΦΕΙΟΣ : Στον απόηχο της ανακοίνωσης της κυβέρνησης της Transbaikalia για πληρωμή Bonus έως 3εκ. ρούβλια !! , όπως και της ανακοίνωσης του τάγματος Sudoplatov ότι θα πληρώσει 12 εκατομμύρια ρούβλια για κάθε άρμα μάχης Leopard, Abrams ή Challenger που θα χτυπηθεί, μια ρωσσική πηγή είπε, ότι η Ρωσσία αύξησε σημαντικά την παραγωγή βλημάτων Krasnopol για να καταστρέψει τα τανκς του ΝΑΤΟ !!

«Η υψηλή ακρίβεια των βλημάτων Krasnopol καθιστά δυνατή την επίθεση μεμονωμένων εχθρικών στόχων μικρού μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων κινητών, όπως τανκ, κάτι που έχει επανειλημμένα αποδειχθεί σε συνθήκες μάχης στην πράξη. Συγκεκριμένα, αυτά τα βλήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με επιτυχία για την καταστροφή των τανκς του ΝΑΤΟ, Abrams και Leopard, όταν αυτά παραδοθούν στην Ουκρανία», είπε η πηγή.

Υπ’ αυτές τις συνθήκες και με δεδομένο ότι για τους Ρώσσους, η αποστολή γερμανικών αρμάτων θυμίζει …

alfeiospotamos.gr/2023/02/02

… όχι μόνο τους συσπειρώνει για άλλη μια φορά, αλλά τους προκαλεί να διαγωνιστούν, με αποτέλεσμα αυτός ο αγώνας να μετατραπεί σε εθνικό σπορ, αφού επαναφέρονται οι μνήμες του μεγάλου πατριωτικού πολέμου, στην διάρκεια του οποίου κατατρόπωσαν τα γερμανικά τανκς Tiger, με τα θρυλικά τανκς T-34 !!

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, φέτος ο ρυθμός παραγωγής τέτοιων κελυφών θα συνεχίσει να αυξάνεται !! Ρωσικό ρομποτικό σύμπλεγμα Marker - RIA Novosti, 1920, 26/01/2023Τοποθετώντας τα Krasnopol στον φονιά των τανκς, στο ρομποτικό συγκρότημα “Marker” , θα ανταγωνίζονται για τον αριθμό Leopard, Abrams ή Challenger , που θα βάζουν στη λίστα τους !!
.
Ρητό: “ένα τανκ την ημέρα, τη φτώχεια κάνει πέρα” , θα λένε οι Ρώσσοι γλεντώντας με βότκα !!
.
Τα κατευθυνόμενα βλήματα πυροβολικού “Krasnopol” διαμετρήματος 152 mm έχουν ημιενεργή κεφαλή λέιζερ και στοχεύουν σε ακτίνα λέιζερ που ανακλάται από τον στόχο. Η διόρθωση της τροχιάς όταν το βλήμα πλησιάζει τον στόχο πραγματοποιείται με αεροδυναμικά πηδάλια.
.
Το “Krasnopol” επιτρέπει την επιτυχία ενός άμεσου χτυπήματος στο αντικείμενο, με την απόκλιση από τη γραμμή στόχευσης να μην υπερβαίνει τα δύο μέτρα. Η μέγιστη εμβέλεια βολής είναι μέχρι 25 χιλιόμετρα.
.
Κατά τη διάρκεια της ειδικής επιχείρησης στην Ουκρανία, τα ρωσσικά στρατεύματα χρησιμοποιούν ένα κύκλωμα αναγνώρισης και πυρός – ένα οβιδοβόλο με βλήμα Krasnopol και ένα drone με αποστασιόμετρο λέιζερ-προσδιοριστή στόχου που πετά στην περιοχή του στόχου. Η παραλλαγή με φωτισμό στόχου από επίγειο προσδιοριστή λέιζερ χρησιμοποιήθηκε επίσης περισσότερες από μία φορές.
.
Να γιατί ξαφνικά σιώπησαν όλοι οι ευρωπαίοι, με τους Γερμανούς να ομολογούν ότι είναι ηλίθιοι που ανακοίνωσαν την αποστολή Leopard στην Ουκρανία !!
.
Με πληροφορίες από το RIA Novosti

………………………………………….

………………………………………………………………………………………………………………………..