Leopard 2. Οι Γερμανοί ομολογούν ότι νοιώθουν ηλίθιοι: “Μόλις είπαμε το ΝΑΙ, ξαφνικά σιώπησαν όλοι” !!

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Tank Leopard 2 - RIA Novosti, 1920, 06.02.2023

ΑΛΦΕΙΟΣ : Γράφαμε: Αντί για το ηρωϊκό ΟΧΙ είπε το ηλίθιο ΝΑΙ ο Σόλτς ΚΑΙ οι Γερμανοί θα στείλουν Leopard 2 στην Ουκρανία.

Ένας χρήσιμος ηλίθιος εναντίον όλων. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς διαλύει την Ευρώπη

Κι ενώ όλοι οι ευρωπαίοι και οι αμερικάνοι δήλωναν ότι θα στείλουν τανκς και πίεζαν τους Γερμανούς να πουν το ΝΑΙ, αμέσως μόλις το είπαν… έπεσε κουρνιαχτός και σιωπή !!

Παλαιότερα, ο Όσκαρ Λαφονταίν είχε αποκαλέσει τον Σολτς : Ο βλάκας του Πούτιν – Ο βλαμμένος του Μπάιντεν … Και η Ζάρα Βάγκενκνεχτ, σε ομιλία της στη Βουλή της Γερμανίας, είπε: Εχουμε την πιό ηλίθια κυβέρνηση στην Ευρώπη

Τώρα, εμμέσως πλην σαφώς, ομολογεί ότι νοιώθουν ηλίθιοι και ο Kevin Künert, γενικός γραμματέας του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας, που είναι μέρος του κυβερνητικού συνασπισμού:

Τις τελευταίες εβδομάδες, μερικές φορές φαινόταν ότι όλος ο κόσμος θέλει να στείλει τανκς, αλλά όχι η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας. Τώρα βλέπουμε ότι η Γερμανία έχει αναλάβει συγκεκριμένες δεσμεύσεις και ότι μια παρτίδα τανκς θα παραδοθεί πράγματι. Και ξαφνικά τριγύρω έχουν γίνει πολύ ήσυχοι», είπε στον αέρα του δεύτερου γερμανικού καναλιού ZDF, σχολιάζοντας το γεγονός ότι πολλοί από τους εταίρους της Γερμανίας στην ΕΕ δεν έχουν ακόμη δεσμευτεί για την προμήθεια τανκς. Παράλληλα, διευκρίνισε ότι ο εξοπλισμός και τα πυρομαχικά είναι περιορισμένα.

Επιπλέον, το γερμανικό υπουργικό συμβούλιο επιβεβαίωσε ότι η Γερμανία ενέκρινε τη μεταφορά των αρμάτων Leopard 1 στην Ουκρανία. Όμως, σύμφωνα με την εφημερίδα Sueddeutsche Zeitung, υπάρχουν προβλήματα με τα πυρομαχικά γι’ αυτά, καθώς αυτά τα άρματα δεν παράγονται πλέον.

Οι προθέσεις της Δύσης να στείλουν γερμανικά τανκς στην Ουκρανία ένωσαν τους Ρώσσους και αύξησαν δραματικά την υποστήριξη στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση, δήλωσε ο πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάντερ Βούτσιτς .
Νομίζω ότι το μεγαλύτερο λάθος της Δύσης είναι ότι ανακοίνωσε μεταφορά εξοπλισμού στο Κίεβο, ειδικά γερμανικά τανκ. Και θα σας πω γιατί – αυτά είναι τρομερά τανκ. Challenger, Leopard ή Abrams, ένωσαν τον ρωσσικό λαό όπως κανείς δεν ενώθηκε ποτέ», είπε ο Σέρβος ηγέτης.
.
.
Συμβολισμός του Τρίτου Ράιχ
Το Τάγμα Εθελοντών που πήρε το όνομά του από τον Pavel Sudoplatov στην περιοχή Zaporozhye ανακοίνωσε μια ανταμοιβή 12 εκατομμυρίων ρούβλια για κάθε άρμα μάχης που καταλήφθηκε σε υπηρεσία: ένα γερμανικό Leopard, ένα American Abrams ή έναν Βρετανό Challenger.
«Το τάγμα Sudoplatov ανακοινώνει επίσημα ότι θα πληρώσει 12 εκατομμύρια ρούβλια για κάθε άρμα μάχης Leopard, Abrams ή Challenger που έχει συλληφθεί», αναφέρει το επίσημο κανάλι Telegram του τάγματος.
.
.
Ο Vladimir Rogov , μέλος του κύριου συμβουλίου της διοίκησης της περιοχής Zaporozhye , με τη σειρά του, είδε τον ναζιστικό συμβολισμό στους αριθμούς των παραδόσεων γερμανικών αρμάτων Leopard στην Ουκρανία.
.
Με πληροφορίες από το RIA Novosti

…………………………………………………………….

Σχετικά …

Σολτς: «… περιμένουμε τον Πούτιν να ανακοινώσει ότι πέτυχε τους στόχους του» !!

Σολτς ο ηλίθιος: “Τα όπλα που στέλνουμε δεν θα χτυπήσουν τη Ρωσσία” – Ουκρανός: “Καμία εγγύηση, ακόμα και η Μόσχα είναι στόχος”

50 Χώρες εναντίον της Ρωσσίας σήμερα σε διάσκεψη στη Γερμανία. «Τρέμουν μπροστά στον Πούτιν»

Πούτιν: Η Γερμανία δεν είναι κυρίαρχο κράτος. Οι ΗΠΑ παραμένουν ως στρατός κατοχής από τον Β’ Π.Π.

Πούτιν: Μας εξαπάτησαν επί 8 χρόνια στο Ντονμπάς !! Δεν θα είμαστε (ευκολόπιστοι) πια !!

Ζαχάροβα: ΕΕ-Ουκρανία ας αναστατωθούν, η Ρωσσία θα επιτύχει τους στόχους της ειδικής επιχείρησης

Πύραυλοι HIMARS εναντίον της Κριμαίας θα σημαίνουν πόλεμο με τις ΗΠΑ, λέει Ρώσσος βουλευτής !!

………………………………………………………………………………………………………..