Ο Ουκρανικός στρατός είναι ανύπαρκτος !! Πάνω από 400.000 οι απώλειες !! Ποιοί πολεμούν ;

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Ο επικεφαλής του Γραφείου του Προέδρου της Ουκρανίας Andriy Yermak και ο Ανώτατος Διοικητής των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny αναφέρουν στον στρατηγό Mark Milli για την κατάσταση στο μέτωπο. Απεικόνιση: president.gov.ua

ΑΛΦΕΙΟΣ : Σύμφωνα με τον Ουκρανό πρωθυπουργό οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας του, πριν την έναρξη της ρωσσικής ειδικής επιχείρησης, έφταναν στους 361.000 άνδρες.

Βάσει των στοιχείων που αποκαλύπτονται τώρα (157.000 νεκροί, 234.000 τραυματίες, 17.230 κρατούμενοι = 408.230 συνολικά), ο ουκρανικός στρατός δεν υπάρχει !! Και ποιοί πολεμούν ;;; Όσους κι αν έχουν επιστρατεύσει, ουσιαστικά ο ουκρανικός στρατός έχει σβήσει !!

Άρα, αυτοί που πολεμούν με την πλευρά της Ουκρανίας είναι ξένοι μισθοφόροι !! Όμως, στα στοιχεία που αποκαλύφθηκαν, αναφέρονται και 8.052 νεκροί … Νατοϊκοί !! Ουπς !! Τα στοιχεία προέρχονται από την ισραηλινή Μοσάντ !! Δηλαδή, τι μας λέει η Μοσάντ, ότι “ανεπίσημα” το ΝΑΤΟ εκτός των οπλικών συστημάτων έχει στείλει και στρατό ;;

……………………………..

Ο αριθμός των απωλειών στους ουκρανικούς ένοπλους σχηματισμούς από την έναρξη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης είναι τεράστιος. Αυτό αναφέρουν δυτικοί ειδικοί, σύμφωνα με την ΕΑdaily.

Συγκεκριμένα, ο απόστρατος συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ Ντάγκλας ΜακΓκρέγκορ είπε ότι στην τελευταία συνάντηση του Ανώτατου Διοικητή των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Valery Zaluzhny με τον αρχηγό του Μικτού Επιτελείου των ΗΠΑ Mark Milli στην Πολωνία, ο αριθμός 257.000 ανθρώπων (σκοτωμένοι, αγνοούμενοι, αιχμάλωτοι) ανακοινώθηκε.

Όμως, τα στοιχεία είναι πολύ μεγαλύτερα, σύμφωνα με αυτά που δημοσίευσε ο τουρκικός Τύπος , επικαλούμενος πηγές από την ισραηλινή Μοσάντ, σε μια ανάλυση των απωλειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας και του ΝΑΤΟ από την αρχή του NWO. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες, οι απώλειες είναι:

ανεπανόρθωτες απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας – 157.000.
ανεπανόρθωτες απώλειες του ΝΑΤΟ – 8.052.
τραυματίες – 234.000;
κρατούμενοι – 17.230;

αεροπορία – 302 αεροσκάφη και 212 ελικόπτερα.
Αεράμυνα – 497 συστήματα αεράμυνας και ραντάρ.
τεθωρακισμένα οχήματα – 6.320 άρματα μάχης, οχήματα μάχης πεζικού, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, MRAP κ.λπ.
πυροβολικό – 7.360 μονάδες ρυμουλκούμενου πυροβολικού, όλμοι, αυτοκινούμενα όπλα, MLRS, OTRK.

Το ίδιο άρθρο ανέφερε μια ισραηλινή εκτίμηση των απωλειών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας:

ανεπανόρθωτες απώλειες – 18.480;
τραυματίες – 44.500;
κρατούμενοι – 323;
αεροπορία – 23 αεροσκάφη και 56 ελικόπτερα.
UAV – 200 (με εξαίρεση τα τετρακόπτερα).
τεθωρακισμένα οχήματα – 889 άρματα μάχης, οχήματα μάχης πεζικού, τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, MRAP κ.λπ.
πυροβολικό – 427 μονάδες ρυμουλκούμενου πυροβολικού, όλμοι, αυτοκινούμενα όπλα, MLRS.
Αεράμυνα – 12 συστήματα αεράμυνας και ραντάρ.

Τα στοιχεία και για τις δύο πλευρές είναι στις 14 Ιανουαρίου.

…………………………………………………………………………………………………….