Σολτς ο ηλίθιος: “Τα όπλα που στέλνουμε δεν θα χτυπήσουν τη Ρωσσία” – Ουκρανός: “Καμία εγγύηση, ακόμα και η Μόσχα είναι στόχος”

News ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Όλαφ Σολτς / Φέντορ Βενισλάφσκι
Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς μίλησε για μια συμφωνία με τον Βλαντιμίρ Ζελένσκι ότι τα δυτικά όπλα που μεταφέρονται στην Ουκρανία δεν θα χρησιμοποιηθούν σε ρωσσικό έδαφος.
«Υπάρχει συναίνεση σε αυτό», είπε, απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξή του στην Bild.
Αλλά, επίσης στην Bild, ο Fyodor Venislavsky, μέλος της Επιτροπής Εθνικής Ασφάλειας, Άμυνας και Πληροφοριών της Ουκρανικής Βουλής, εκπροσωπώντας την ομάδα του Volodymyr Zelensky, απάντησε:
«Ορισμένοι δυτικοί ειδικοί έχουν την ιδέα ότι η Ουκρανία θα πρέπει να υποσχεθεί ότι δεν θα χρησιμοποιήσει τον στρατιωτικό εξοπλισμό της στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Είναι μια ιδέα από έναν παράλληλο κόσμο». – «όλα τα μέρη όπου η Ρωσία αποθηκεύει τους πυραύλους της είναι νόμιμοι στρατιωτικοί στόχοι της Ουκρανίας». Ο Βενισλάφσκι τόνισε ότι αυτό ισχύει και για την πρωτεύουσα της Ρωσίας – τη Μόσχα.
Προηγουμένως, ο Όσκαρ Λαφονταίν είχε αποκαλέσει τον Σολτς : Ο βλάκας του Πούτιν – Ο βλαμμένος του Μπάιντεν … Και η Ζάρα Βάγκενκνεχτ, σε ομιλία της στη Βουλή της Γερμανίας, είπε: Εχουμε την πιό ηλίθια κυβέρνηση στην Ευρώπη

Ένας χρήσιμος ηλίθιος εναντίον όλων. Ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς διαλύει την Ευρώπη

Έτσι οι αμερικάνοι πέτυχαν διάνα, όπως αποκαλύπτεται σε ένα συγκλονιστικό ντοκουμέντο (με ημερομηνία Ιανουαρίου 2022 , ένα μήνα πριν την Ουκρανική κρίση) , [ … Ο κύριος στόχος που περιγράφουν είναι να διχάσουν την Ευρώπη – ειδικά τη Γερμανία και τη Ρωσία – και να καταστρέψουν την ευρωπαϊκή οικονομία με το να βάλουν χρήσιμους ηλίθιους στην πολιτική να σταματήσουν τις ρωσικές ενεργειακές προμήθειες στην ήπειρο… ]

………………………………………………………………………………………………..